Comunicate de Afaceri

Programteza-te la un cabinet de alergologie | Tu ce alergii ai?

Afla despre alergii intr-un cabinet de alergologie

Alergia este o ramura a medicinei care studiaza, diagnosticheaza si trateaza bolile care provoaca alergii. Se bazeaza pe diferente sau defecte ale sistemului imunitar atunci cand oamenii interactioneaza cu substante chimice, alimente, polen sau mucegaiuri. Prin urmare, din perspectiva tipurilor de alergii manifestate de organismul uman, acesta poate fi impartit in: alergii respiratorii, alergii alimentare, sau alergii la medicamente sau chimice. In acest sens, tratamentul alergiei se poate efectua in cadrul unui cabinet de alergologie.

Cand se recomanda programarea unui consult pentru alergii?

Amintiti-va, este foarte important sa aveti cel putin o consultatie de alergie pentru a va asigura ca nu exista probleme medicale netratate.

Dar, in acelasi timp, anumite simptome va vor spune daca o astfel de consiliere este necesara. In cele mai multe cazuri, aceste simptome vor fi de lunga durata.
cabinet alergologie
De exemplu, un simptom foarte comun in alergii este stranutul. Un alt simptom care poate fi mentionat este congestia nazala. Cu ajutorul unui specialist in alergii, poti controla cu usurinta aceste simptome, de ce nu, le poti chiar preveni.

In acest fel, s-a imbunatatit si calitatea vietii. Vino si tu la un cabinet de alergologie sa depistezi eventualele neplaceri alergice.

Alergiile pot fi tratate in cabinetul unui specialist in alergii

Pentru a trata alergiile, acestea trebuie mai intai determinate prin consultatie. Diagnosticul corect dupa consultatia alergica este foarte important deoarece va permite medicilor specializati in consultatie alergica sa aleaga interventii in functie de alergiile pe care le aveti.

De obicei, un alergolog va recomanda un test cutanat, care se face cel mai adesea in acest mod. Testarea cutanata se bazeaza pe utilizarea unor doze foarte mici de alergeni injectati in piele sau plasati pe piele pentru a vedea daca exista o reactie alergica la acea doza.

Daca nu exista nicio reactie la locul aplicarii, inseamna ca nu sunteti alergic la substanta.

Cu cat reactia este mai puternica, medicul poate realiza cat de severa este reactia alergica la alergen.

Vino la Romgermed! Vom avea grija de sanatatea ta!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare