Comunicate de Afaceri

Purificatorul de aer Pure Life P500 Teesa – pentru ca tu sa respiri linistit

In momentul de fata poluarea este o problema stringenta la nivel mondial, iar calitatea aerului este extrem de importanta pentru calitatea vietii. Astfel, daca locuiesti intr-o zona cu un nivel ridicat de poluare iti recomandam purificatorul de aer Pure Life de la Teesa, cu sistem de filtrare in trei etape, cu filtru HEPA si functionare silentioasa.

 Purificatorul de aer Teesa are un sistem de filtrare in 3 pasi. Astfel, pre-filtrul elimina elementele contaminante de mai mari dimensiuni, de exemplu praf sau par, filtrul HEPA 11 elimina pâna la 99.5% din particule, cum ar fi polenul sau alti alergeni, in timp ce filtrul de carbon absoarbe gazele daunatoare si elimina mirosurile neplacute.

Iesirea pentru aerul purificat este in partea de sus a purificatorului Teesa, iar datorita acestui lucru si datorita lamelelor bine realizate aerul este distribuit in mod egal in toata camera. In functie de nevoile tale poti alege unul din cele 4 moduri de operare: noapte, mediu, ridicat sau turbo.

 Produsul este suficient de silentios pentru a putea fi folosit si pe timp de noapte. In plus, dispozitivul are functie Timer care inchide automat purificatorul la ora setata de tine.

 Purificatorul Pure Life P500 functioneaza la o capacitate de 136 m3/h si va da randament maxim in camere cu o suprafata de pana la 15 m2.

 Purificatorul Pure Life P500 Teesa este disponibil pe site-ul www.teesa.ro  la un pret promotional de 349 Ron, pana la sfarsitul lunii iulie: https://www.teesa.ro/purificator-aer-pure-life-p500-teesa/p198.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LECHPOL ELECTRONIC

Comentarii

Cauta

Categorii populare