Comunicate de Afaceri

Ramai sanatoasa, informeaza-te privind contraceptia!

In urma ultimelor sondaje reiese ca mai mult de jumatate dintre romance (54%) si-au pierdut virginitatea la o varsta intre 15 si 20 de ani, fiind bineinteles necasatorite. Doar 17% dintre ele au avut primul contact sexual la o varsta mai mica de 15 ani. Totusi, varsta de debut a activitatii sexuale continua sa scada de la an la an. Tinerele care au raspuns sondajului si-au inceput viata sexuala cu mult mai devreme decat generatia mamelor lor.
Dezbaterile referitoare la momentul propice de incepere a vietii sexuale cu greu vor ajunge la o concluzie care sa ii multumeasca atat pe libertini, cat si pe cei mai conservatori dintre noi. In continuare, parintii recomanda copiilor pastrarea virginitatii premaritale, mai mult pentru a-i proteja de experiente neplacute cum sunt: sarcina, BTS-urile sau promiscuitatea.
4Femina sustine o viata sexuala sanatoasa!
4Femina este solutia ideala pentru a te simti bine si a ramane sanatoasa, in timp ce folosesti cea mai sigura si comoda metoda de contraceptie. Varsta, in momentul primului act sexual conteaza cel mai putin. De importanta majora este pregatirea fizica si emotionala in acel moment. Tanara trebuie sa dispuna de toate informatiile pentru a se putea proteja, astfel incat sa aiba o experienta cat mai placuta.
Daca in cazul actelor sexuale neplanificate, cu parteneri necunoscuti, cel mai recomandat mijloc de contraceptie este prezervativul, atunci cand vorbim de relatii sexuale cu acelasi partener de incredere, exista o metoda mult mai simpla de protectie, doar impotriva sarcinilor nedorite: pilula contraceptiva. Pilula este usor de folosit, ofera protectie maxima impotriva riscului de sarcina, regleaza ciclul menstrual si reduce durerile menstruale chiar pana la disparitie. Cu toate ca este cea mai sigura metoda de contraceptie, cu un indice de siguranta de 98-99 %, multe femei refuza sa o foloseasca, dupa ce sunt informate in legatura cu efectele negative la care sa se astepte. Printre efectele secundare se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente, scaderea libidoului, cresterea in greutate si agresiunile asupra ficatului.
4Femina este unicul supliment alimentar natural care contracareaza efectele anticonceptionalelor. Contine extract de anghinare, care stimuleaza functionarea celulei hepatice, protejand ficatul si reduce nivelul colesterolului in sange; extract de urzica, care are efect diuretic si detoxifica organismul. Continutul de ceai verde anihileaza radicalii liberi, iar cromul scade pofta de dulciuri, ajutand la scaderea in greutate. Extractul de Guarana este un bun antioxidant si creste tonusul psihic si libidoul.
Mai multe informatii gasiti pe www.4femina.ro .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare