Comunicate de Afaceri

Recomandari pentru o sedinta de terapie Bowen cat mai reusita

Recomandari pentru o sedinta de terapie Bowen cat mai placuta

O sedinta de terapie Bowen poate sa dureze intre 30-40 minute timp in care este recomandat sa va deconectati de la orice inseamna mediul exterior. Tocmai de aceea, in sala de terapie este indicat sa va inchideti telefonul si sa acordati atentie la ceea ce se intampla in momentul respectiv. Terapia nu va functiona atata timp cat dumneavoastra sunteti distras in permanenta sau nu lasati specialistul sa isi faca munca prin a pune diverse intrebari. Acestea din urma este recomandat sa le puneti in stadiul incipient cand vi se intocmeste fisa astfel incat atat terapeutul cat si dumneavoastra sa detineti cele mai importante informatii.
La clinica de terapie Bowen totul se desfasoara intr-un mediu curat, perfect igienizat unde vi se pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o sedinta deosebita. Procedurile sunt diversificate, asadar, nu este exclus sa transpirati astfel ca va sunt puse la dispozitie prosoape si tot ce aveti nevoie astfel incat sa puteti pleca linistiti de la terapie.
Este foarte important sa nu confundati o sedinta de terapie Bowen cu una de masaj sau kinetoterapie. Nu va asteptati la muzica relaxanta sau ca veti putea vorbi la telefon in timpul sedintei. Este recomandat sa evitati sa va ganditi in timpul sedintei ce ar mai trebui sa il intrebati pe terapeut sau sa ii adresati intrebarile respective. Tehnicile pe care le aplica terapeutul necesita liniste si timp pentru a putea sa isi faca efectul cat mai bine tocmai de aceea, daca va agitati in timpul terapiei, puneti intrebari sau il grabiti pe terapeut pentru ca trebuie sa ajungeti undeva. In astfel de conditii nici nu va puteti astepta ca terapia sa functioneze eficient.


De cate ori este necesar sa participati la sedinte de terapie Bowen?

In cazul in care stiti ca nu puteti ajunge la o sedinta de terapie Bowen este bine sa reprogramati.
Daca in timpul sedintei veti constatat ca ati adormit atunci nu aveti nici un motiv sa va rusinati intrucat este un efect frecvent al terapiei si unul din semnele care indica faptul ca organismul dumneavoastra raspunde foarte bine. Inainte si dupa fiecare sedinta de terapie Bowen este recomandat sa beti cate un pahar cu apa.
Cate despre numarul de sedinte necesare, corpul dumneavoastra va fi singurul in masura sa estimeze acest lucru. Terapeutul stie sa interpreteze semnele pe care le transmite organismul dumneavoastra si pe baza acestor rezultate va va indica si numarul de sedinte necesare. Exista pacienti care dupa ce au obtinut rezultatele dorite nu se mai intorc sau revin o data la cativa ani, insa, este recomandat sa reveniti ori de cate ori este necesar.
Atunci cand vorbim despre terapie Bowen nu exista termenul de dependenta deoarece oamenii care practica acest tip de terapie reprezinta o modalitate prin care se elimina stresul dar si posibilitatea de a suferi din cauza unor afectiuni.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare