Comunicate de Afaceri

Reducere speciala de pret la uleiul de avocado de pe 10beneficii.ro

Uleiul de avocado are multiple intrebuintari fiind folosit indeosebi in cosmetica. Acesta este intrebuintat in tratamentul parului uscat si degradat, gratie proprietatilor sale hidratante, antibacteriene sau cicatrizante. De asemenea uleiul de avocado se foloseste si pentru combaterea ridurilor si infrumutesarea pielii.

<h2>Beneficiile uleiului de avocado</h2>

Un avantaj al uleiului de avocado este ca lasa pielea foarte catifelata gratie efectului sau hidratant si emolient. Fiind foarte bogat si vitaminile A si D, uleiul de avocado este folosit in majoritatea produselor cosmetice. O alta proprietate a sa este accea ca mareste productia de colagen si in acest fel efectul de imbatranire al pieleii este intarziat. In plus trebuie mentionat ca uleiul de avocado este folosit si in tratamentul bataturilor dar si in alte afectiuni ale pielii precum psoriazisul, acneelor sau dermatitelor.

<h2>Ulei de avocado la pret mic pe 10beneficii.ro</h2>

Uleiul de avocado se poate procura foarte usor. Acesta este prezent in majoritatea farmaciilor, ulei de avocado la un pret bun gasindu-se si pe www.10beneficii.ro/6-beneficii-pentru-familie/ulei-de-avocado-100ml-352.html . Magazinul online 10beneficii.ro ofera avantajul ca toate produsele comercializate sunt naturale, calitatea fiind una garantata. In plus la acest magazin online poti gasi si alte uleiuri cu beneficii multiple pentru frumusete si sanatate, pretul de achizitie fiind imbatabil. Si asta pentru ca 10beneficii.ro organizeaza periodic promotii speciale la cele mai populare produse.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare