Comunicate de Afaceri

Rinoplastie la cel mai bun pret doar la DR. SORIN PARASCA

Iese nasul tau prea mult in evidenta? Te deranjeaza mereu?

Puteti apela la rinoplastie, o operatie estetica a unei imperfectiuni in zona nasului. Dupa aceasta operatie tu vei fi in centrul atentiei si nu nasul tau.
De obicei interventia aren ca scop:
-diminuarea inaltimii nasului;
-diminuarea lungimii nasului;
-diminuarea largimii nasului.
<h2>Rinoplastie – solutia eleganta pentru un nas perfect</h2>
Interventia chirurgicala de rinoplastie la dr. Sorin Parasca poate fi intreprinsa de la varsta de 18-19 ani.
Trebuie sa stii ca este de doua feluri
-reconstructiva (operatia se face in urma unui accident sau a unui tumori);
-estetica (operatie pentru a face un nas mai frumos).
Este cert faptul ca rinoplastia estetica de la drsorinparasca.ro este cea mai des intalnita fata de cea reconstructiva si totodata una dintre cele mai populare operatii estetice. Probabil este la fel de intalnita ca mamoplastia, operatia de augemantare a sanilor.
Ceea ce este important la o astfel de interventie estetica este impactul psihic pe care il genereaza operatie. Totodata conteaza ca pacientul sa-si pastreze personalitatea in urma operatiei.
La cabinetul Dr. Sorin Parasca vei intalni profesionalism, conditii medicale la un standard inalt, intelegere si dedicatie.
Este nevoie de doua, trei vizite pentru a te lamuri in privinta operatie de rinoplastie pe site-ul drsorinparasca.ro ( http://drsorinparasca.ro/rinoplastia/) . Astfel iti vei alunga temerile si iti vei satisface pe deplin curiozitatile. Impreuna cu doctorul chirurg vei lua cea mai buna decizie care iti va schimba in bine viata.
<h3>Operatie de rinoplastie la Dr. Sorin Parasca</h3>
Operatie de remodelare a nasului poate insemna un nou inceput pentru tine oferindu-ti proportiile dorite, aspectul fetei tale armonizandu-se. Tu te vei simti natural si destins in orice context.
Apeleaza cu incredere la Dr. Sorin Parasca pentru o operatie de rinoplastie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare