Comunicate de Afaceri

Sală fitness Iași: ce înseamnă mai exact să mergi la fitness?

Persoanele care nu sunt foarte atletice pot intra rapid în sport datorită activitatilor de fitness pentru începători. Cei mai sportivi și-au găsit pasiunea în cele mai avansate. În ceea ce privește profesioniștii, marea majoritate a absolvenților de sport s-au angajat într-un antrenament de grup sau personalizat în săli de sport sau independent.

Pe scurt, „Fitness-ul” a deschis o nouă zonă, și asta, în întreaga lume. Da, a face fitness înseamnă a fi la moda. Dar, ce este fitness-ul în sine?

Definiția în profunzime a cuvântului „Fitness”

Practica sa ar putea fi într-adevăr benefică pentru corpul și mintea ta... Dar aceasta nu este chiar prima definiție. Etimologia termenului „fitness” include de fapt mai multe activități individuale, precum antrenamentul cu greutăți, circuitele cardio, dar și activități de grup, precum cursurile de zumba, cursurile de antrenament cu greutăți pe saltea pe care abonații de la o sală de fitness din Iași le adora: abdomene, fese, body pump... Toate pentru a îmbunătăți condiția fizică. Și din motive întemeiate, toate aceste activități își propun să ajute la scaderea în greutate, la rezistență, la dezvoltarea mușchilor, cu alte cuvinte să lucreze întregul corp.

Abonamentul la o sală fitness Iași, un loz castigator

Cei care practică fitness de câțiva ani știu că această activitate este un adevărat cocktail câștigător. De ce ? Pentru că datorită multitudinii de activități de fitness, este ușor să-ți transformi corpul într-un timp scurt. Spre deosebire de dansul care lucrează „doar” cardio-ul sau picioarele în general, sau chiar boxul care se concentrează mai mult pe partea superioară a corpului, această disciplină vă permite să vă rafinați și să construiți grupe musculare complet.

Alergatul pe banda sau canotajul în interior arde caloriile. Apoi se compleaza cu o sesiune de întărire musculară concentrată pe partea superioară a corpului, sau pe abdomene sau pe partea inferioară a corpului. Pentru o practică completă și eficientă, fă-ți timp să te întinzi. Ideal pentru a promova relaxarea musculară și pentru a elibera tensiunea din zilele proaste.

Fitness, pentru cine este?

Pentru toti. Avantajul diferitelor intensități și activități fac din această disciplină un sport ideal pentru toată lumea. Începători cu exerciții de acasă, intermediari cu greutăți sau exerciții mai complexe, sau profesioniști cu antrenamente intense. Dar și pasionat de sport, de dans cu Zumba, sau doar amatori de cursuri de grup.

Să nu ne mințim pe față! Sa (re)incepi sa faci sport este uneori o decizie dificilă, mai ales la început. Fie că ai de gând să te antrenezi de 2 sau de 5 ori pe săptămână, principalul lucru este să te ții de el... Abia am pastit in noul an și una dintre primele hotarari bune pentru sanatatea ta poate fi și un abonament la o sală fitness Iași. Ar fi păcat să renunți la el dupa doar o luna, nu? Un lucru este cert, cu fitness vei găsi inevitabil ceea ce cauți!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: cervatiuc alin

Comentarii

Cauta

Categorii populare