Comunicate de Afaceri

Schwartz Dorian a achiziţionat clinica doctor Isreb din zona 13 septembrie

Despre Dorian Schwartz fondatorul clinicii Romgermed

Clinica Romgermed, care a luat nastere in 1999 din dorinta domnului Dorian Schwartz a reusit sa investeasca extrem de mult in tehnologie si in relatiile cu pacientii. Datorita acestor lucruri, Dorian Schwartz a reusit sa deruleze campanii sociale prin care a reusit sa faca extrem de bine extrem de multor persoane cu persoane cu posiblitati reduse.

dorian schwartz

Lanţul de clinici Romgermed a cumpărat centrul medical doctor Isreb din zona 13 septembrie. "Achiziţia este un pas interesant din două motive. Pe de o parte, Romgermed preia o clientelă fidelă în condiţiile unui cost rezonabil al achiziţiei. Pe de altă parte, transformarea centrului Isreb de pe 13 septembrie în clinica Romgermed înseamnă o investiţie în dezvoltarea de noi servicii şi de tehnică care va creşte valoarea fostului centru şi îi va da o nouă perspectivă în cadrul grupului", a spus Dorian Schwartz, proprietarul grupului medical Romgermed. 20 feb, 2017 | ECONOMICA.net De la jumătatea anului, Romgermed a adoptat o strategie agresivă de extindere bazată pe achiziţia unor jucători mici şi medii din Bucureşti şi din zonele apropiate Capitalei, şi pe investiţia în achiziţia de tehnică medicală pentru dezvoltarea de noi servicii. Grupul medical Romgermed a anunţat la jumătatea anului trecut demararea unui proces de repoziţionare care va pune accentul pe schimbarea managementului lanţului de clinici şi pe redefinirea brandului Romgermed ca furnizor de servicii accesibile de sănătate.

Dorian Schwartz a reusit sa faca timp de 2 ani de zile campanii de educare a tinerilor din liceele din Bucuresti pe teme sociale de interes: violenta in scoli, consum de droguri si educatie sanitara.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare