Comunicate de Afaceri

Slabeste acum cu tratamentele corporale Bruno Vassari – disponibile in saloanele de top din Romania!

Vrei sa scapi rapid si simplu de centimetri in plus si de celulita? Iti doresti o piele ferma , catifelata si hidratata ?
Gama Body Energy – bazata pe alge marine si ceai verde, de la Bruno Vassari, este dovedita stiintific a fi solutia pentru toate aceste probleme, fiind disponibila in saloanele de top din Romania.
Inovatia Bruno Vassari in ceea ce priveste aceasta gama revolutionara se bazeaza pe rezultatele demonstrate clinic ale algelor marine si ceaiului verde care stimuleaza circulatia sanguina, facand ca apa si toxinele acumulate sa fie drenate eficient si imbunatatind instantaneu textura pielii.
Care este recomandarea specialistilor?
Pentru rezultate rapide si sigure, specialistii recomanda impachetarea Cellu-Slim, care pe langa eficienta atestata in diminuarea rapida a celulitei, va scapa de centrimetri nedoriti. Acesta este cel mai placut si rapid mod de a obtine o piele intinsa, ferma si o silueta perfecta.
Cum functioneaza?
Revolutionarul tratament elimina toxinele si apa din tesuturi si combate retentia de apa, pielea devenind mai elastica si mai fina, iar aspectul de coaja de portocala fiind vizibil diminuat inca de la prima sedinta. Pentru a intensifica procesul de slabire, se recomanda utilizarea acasa a urmatoarelor produse profesionale: crema Thermo Active urmata de crema Celluli Firm de la Bruno Vassari.
Inovatorul tratament de slabire si anticelulitic Cellu-Slim face parte din aceeasi gama cu impachetare cu benzi de la Bruno Vassari pe care deja o cunoasteti datorita rezultatelor uimitoare pe care le are: pana la 4 cm de la prima sedinta.
Unde se poate realiza tratamentul?
Dupa ce au cucerit piata internationala, aceste tratamente sunt disponibile si in Romania prin Beauty One si va puteti convinge de rezultatele cu adevarat spectaculoase la Chic Salon si saloanele partenere.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Beauty One

Comentarii

Cauta

Categorii populare