Comunicate de Afaceri

Slabesti Rapid si Fara Efort Inainte de Nunta

Cu toții dorim să avem rezultate bune, rapide și de ce nu, de durată în ceea ce privește slăbitul (mai ales când se apropie nunta).

În acest articol vom arăta cum putem arde țesutul adipos de pe corp fără efort urmând ca în PARTEA 2 să facem referire la ce ne putem aștepta dacă depunem puțin efort, îmbinând ce vom descrie aici cu câteva exerciții ușoare dar foarte eficace.

1. CUM SLABESTI FARA EFORT SI TOTUSI SA OBTII REZULTATE BUNE

Rezultate bune pentru slabit - Partea 1
Rezultate bune pentru slăbit – Partea 1

Când nunta se apropie suntem în stare să ne înfometăm pentru a purta o rochie de mireasă cât mai slim.. NU FACEȚI ASTA! Pe scurt, dacă vă veți înfometa (mai ales când nunta se apropie) nu faceți decât să vă îmbolnăviți și să nu aveți energie. Într-adevăr, trebuie să mâncăm mai puțin, dar nimeni nu specifică ce înseamnă asta! Dacă te înfometezi, corpul va arde mai puține calorii și va avea o rata metabolica încetinita. Acest lucru va reduce producția de hormoni tiroidieni și astfel va fi afectata glanda tiroida.

 

CÂT TREBUIE SĂ MĂNÂNC ȘI SĂ NU PUN KILOGRAME ÎN PLUS?

Pentru a slabi inainte de nunta, controleaza aportul de mancare
Controlează aportul de mâncare

Pentru a-ți da seama cât trebuie să reduci din porția normală, poți face în felul următor: În mod normal, în primele două săptămâni trebuie să reduci la 85% porția normală. Deci, te pui la masă, mănânci 85% din farfurie și te ridici de la masă chiar dacă nu te-ai săturat! Peste 30 minute vei vedea că de fapt te-ai săturat.

De ce se întâmplă asta (pe înțelesul tuturor)? Stomacul informează creierul că este sătul, dar până ajunge informația de la stomac la creier durează.

 

DACĂ PRIMELE DOUA SĂPTĂMÂNI REDUCEM PORȚIA NORMALA LA 85%, CÂT REDUCEM DUPĂ CELE 2 SĂPTĂMÂNI?

Aici răspunsul nu este așa de simplu, deoarece fiecare dintre noi avem siluete diferite, înălțimi diferite ș.a.m.d. Un răspuns general pentru toată lumea (aici ne referim iar la porția normală înainte de a o reduce la 80%) ar fi să reduceți până la 75%. Ideea este că, dacă faci sport nu trebuie să reduci până la 75%, ci poți să rămâi la nivelul de 85% din porția normală.

 

2. CE ESTE RECOMANDAT SA MANCAM IN FIECARE DIMINEATA?

Ce trebuie sa mananci in fiecare dimineata
Ce trebuie sa mananci in fiecare dimineata

Răspunsul este foarte simplu: Pe stomacul gol, putem face acasă un tonic 100% NATURAL din MIERENUCI și LĂMÂIE. Acest tonic crește rezistența corpului și alungă starea de oboseală. Modul de preparare este in articolul original aici

 

3. CE POT CUMPARA PENTRU A AJUTA LA ARDEREA TESUTULUI ADIPOS MAI RAPID?

Cum slabesti rapid cu centura cu sauna VibroShape PRO......

 

Citeste tot articolul pe alizera:

 

Cum sa Slabesti Rapid si Fara Efort Inainte de Nunta Ta – Partea 1

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare