Comunicate de Afaceri

SoftLens, gama de lentile de contact de ultima generatie pentru intreaga familie

Din vocabularul curent al medicilor, tehnicienilor oftalmologi sau chiar al pacientilor, cu siguranta ca nu lipsesc expresii precum “soft” sau “smart”, concepte care fac parte din filosofia moderna imbratisata de catre marii producatori de accesorii medicale de ultima generatie.

Patentarea si infuzia masiva de noi tehnologii, integrate in materialele de baza care intra in structura lentilelor de contact a creat cadrul ideal lansarii unor sortimente originale, cu o mare putere de a combate simptomele frecvente cu care se confrunta omul secolului XXI.

Din acest arsenal imens al creatiei expertilor cu renume international fac parte si parechile de lentile de contact SoftLens, inventie a cunoscutului producatori Bausch&Lomb.

Concernul american care are in spate mai bine de 100 de ani de activitate in ceea ce priveste producerea de echipamente destinate ingrjirii ochilor, este unul dintre cei mai prolifici, mai ales atunci cand vine vorba de construirea unor lentile moderne.

Moi, realizate din materiale ce prezinta un continut de apa de pana la 60%, gama de lentile SoftLens este cea mai potrivita pentru intreaga familie. Accesoriile SoftLens redefinesc conceptiile moderne releritoare la vederea optima, impecabila, asigurand una din cele mai bune rate de transfer a oxigenului la nivelul globului ocular.

In cazul accesoriilor medicale destinate corectarii afectiunilor oculare, conceptia “soft” se bazeaza, in primul rand, pe incoporarea unor tehnologii de ultima generatie, care sa potenteze efectele pozitive furnizate prin folosirea materialelor hidrofile performante.

Materialul hydrogen-Polymacon este “invelit” cu o inteligenta sclipitoare, intr-un design special avangardist Lo-Torque.

Ce insemna, asadar, aceasta imbinare perfecta de stil si tehnologie? Mai multa stabilitate la fixarea lentilei pe suprafata ochiului si o capacitate mai mare de manevrare din partea utilizatorilor neexperimentati, acestea fiind usor de inserat si de indepartat.

Lentile de contact SoftLens- ideale pentru o schimbare majora

Datorita muncii continue desfasurate cu pasiune de catre expertii Bausch&Lomb, SoftLens aduce o mai mare prostetime. Produsele sale destinate corectarii diferitelor forme de astigmatism, miopie sau presbiopie pot fi purtate, fara griji, timp de 12 ore, sa vorbim de iritatii sau ochi uscati in momentul indepartarii acestora.

In concluzie, alegerea oricarui set de lentile de contact, inclusiv a lentilelor de contact SoftLens se poate dovedi o invetitie profitabila pe termen lung, din mai multe motive practice: optimizeaza acuitatea vizuala periferica si nu sunt un obstacol sacaitor in timpul practicarii activitatilor sportive.

Mai mult, accesoriile medicale nu se aburesc in cazul trecerii rapide de la temperaturile exterioare scazute din timpul iernii la cele ridicate din mediul ambiental interior!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare