Comunicate de Afaceri

Stomatologia pentru sănătatea copilului tău

Dinții de lapte sunt dinți importanți, formând o bază pentru o bună sănătate orală și o estetică a zambetului care durează o viață. Ne place să servim pacienți tineri prin stomatologie pediatrică inovatoare și blândă. Evaluăm și tratăm cu atenție dinții, gingiile și chiar dezvoltăm structura osoasă pentru a oferi cele mai bune zâmbete tinere.

Stomatologia copiilor începe devreme

Echipei noastre dedicate îi place să vadă copiii când izbucnește primul dinte sau cel târziu la prima lor aniversare. Această primă întâlnire dentară este o vizită distractivă, familiarizată, astfel încât copilul și părintele să se obișnuiască cu priveliștile și sunetele stomatologiei pediatrice. La vârstă de 3 ani, vom efectua un examen oral cuprinzător, verificând cariile, afecțiunile gingivale și dezvoltarea dinților și a maxilarului. Recomandăm curățenie și vizite cel puțin o dată la 6 luni pentru toți copiii și adulții pentru a detecta orice probleme de sănătate orală înainte ca acestea să devină costisitoare și complicată.

Citește și: Măseaua de minte: Detalii despre simptome, tratament și extracție

Particularități stomatologie copii

Implicarea părinților în sănătatea orală a copiilor ajută la prevenirea cariilor dentare - problema de sănătate cronică numărul unu la copiii americani. Personalul de la Excedent, îi învață pe copii și părinți că mama și tatăl trebuie să spele dinții copiilor pentru ei și să supravegheze copiii cu vârsta de cel puțin 8 ani. o cantitate mică de pastă de dinți cu fluor este regulă, iar părinții trebuie să-și dea seama că, copiii mici nu au dexteritatea de a se peria și de a folosi singur ață dentară.

Personalul nostru subliniază, de asemenea, dietele nutritive, cu conținut scăzut de zahăr și consumul de multă apă pentru a spală suprafețele dinților și pentru a promova producția de salivă. Salivă menține dinții și gingiile curate - important între mese și în timpul nopții.

În plus, medicul dentist pediatric recomandă adesea tratamente cu fluor și etansanti din plastic pentru dintîi tineri - în special molarii care au suprafețe de mestecat intricate. Aceste materiale dentare simple „vopsite” oferă rapid și confortabil protecție împotriva degradării, iar pentru adulți, fluorul reduce sensibilitatea dentară.

Academia de Stomatologie Pediatrică recomandă tratarea oricărei cariilor găsite în dinții copiilor. Sănătatea și dezvoltarea dinților de lapte au impact asupra aspectului, funcționarii și erupției dinților adulți în gură. Mai mult, este înțelept că copiii să primească o evaluare ortodontica completă până la vârstă de 7 ani. Tratamentul ortodontic timpuriu evita problemele dinților strambati mai târziu în viață - cariile, afecțiunile gingivale și problemele legate de imaginea de sine. Intervenția timpurie profită de dezvoltarea maxilarului, făcând tratamentul mai ușor și mai puțin complex decât tratamentul pentru adolescenți sau adulți.

Foarte importantă este educația pe care fiecare copil o are în ceea ce privește igienă orală. Este foarte important că dințișorii să fie curățați de 2 ore pe zi cu o pastă de dinți specială pentru copii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare