Comunicate de Afaceri

Suntem împreună implicați în revenirea la normal!

Recunoaștem că mesajele de solidaritate au ajuns să fie destul de sterile, mai ales în ultima lună. Însă motivul pentru care acestea sunt repetate până aproape de epuizare este foarte întemeiat. Nicio persoană din lume nu a mai experimentat o asemenea provocare, iar solidaritatea este primul lucru care ne poate ajuta în depășirea cât mai rapidă a acestei perioade.

 

Ce putem face pentru a reveni cât mai curând la viața de care ne bucuram în urmă cu câteva luni? Solidaritatea înseamnă a ajuta după propriile puteri. Uneori, asta înseamnă a aplica măsurile comunicate de autorități. Prin autoizolare, limitarea deplasărilor, păstrarea distanței și aplicarea regulilor de igienă, putem crea un efect benefic pentru cei apropiați, dar și pentru întreaga societate.

 

Autoritățile urmăresc păstrarea unei încărcări rezonabile a spitalelor. Vârful pandemiei presupune un vârf de peste 10.000 de cazuri, un număr de care ne apropiem foarte rapid. Prin aplicarea măsurilor comunicate de către autorități, contribuim semnificativ la limitarea răspândirii.

 

Pe lângă neaglomerarea unităților medicale, putem contribui și cu materiale pentru medici, polițiști, jandarmi și pompieri. Puteți dona către cauza care vi se pare cea mai potrivită, atât timp cât sprijinul financiar sau material ajunge acolo unde trebuie – către cei din linia întâi. Una dintre campaniile cele mai mari strânge donații pentru spitalele din întreaga țară. Creată de Bitdefender, Banca Transilvania, eMAG și Mobexpert, „Donează pentru linia întâi” a strâns deja aproximativ 7 milioane de lei.

 

Dacă dorești să contribui, alătură-te celor peste 1000 de companii și celor peste 18000 de persoane care au făcut-o deja. Fiecare donație, oricât de mică, pune umărul la combaterea virusului COVID-19. Mai mult, poți urmări evoluția donațiilor pe pagina de monitorizare special creată.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare