Comunicate de Afaceri

Tratamentul cu ultrasunete acapareaza piata de remodelare corporala

Iata ce trebuie sa stii despre ultrasunete

O foarte mare parte dintre dumneavoastra stiti ca tratamentul un ultrasunete se face cel mai des in cazul remodelarii corporale ori in domniul medical. Mai exact in sfera kinetoterapiei.

Ei bine, procedura este extrem de bine vazuta si cand vine vorba de relaxarea corporala. Insa, in mare parte, ramane cunoscuta pentru combaterea celulitei, a vergeturilor ori a tesutului adipos. Si mai ales in eliminarea completa a nodulilor celulitici calcifiati.

Totodata, un tratament prin ultrasunete efectuat corespunzator poate reda elasticitatea pielii si contribui la imbunatatirea fermitatii acesteia.

Avantaje ale acestei proceduri

Exista un numar considerabil de indicatii ale ultrasunetelor, insa acestea pot fi acordate cu exactitate doar de catre un medic specialist de recuperare medicala, un ortoped sau reumatolog. Cu toate acestea, ultrasunetele pot fi efectuate, la sfatul medicului, si de catre un fizioterapeut ori un asistent medical din domeniul fizioterapiei, pe care il puteti gasi foarte rapid si usor la Fysiogand.
ultrasunete
Spre exemplu, in cazul unor afectiuni cronice precum poliartrita, medicul reumatolog poate recomanda ultrasunetele in scop reumatic. De altfel, putem vorbi si de indicatii ortopedice care, de regula au o perioada de recuperare mult mai extinsa.

Asemeni oricarui tratament pe care il urmati, intotdeauna va asteptati la niste efecte, nu doar vizibile la exterior, cat mai ales vizibile in interiorul organismului. Astfel, efectele fizioterapiei cu ultrasunete sunt urmatoarele:

  1. Efectul analgezic;
  2. Efectul metabolic;
  3. Efectul miorelaxant;
  4. Efectul de refacere osoasa.

Vei vedea rezultate garantate

Asa cum am spus, doar exercitiile fizice si dieta nu sunt intocmai cele mai eficiente si mai rapide metode de a scapa de excesul de tesut adipos de la nivel subcutanat. De multe ori este nevoie de tratamente medicale supravegheate care sa completeze eforturile dumneavoastra. Ce parere aveti despre ultrasunete?

Chiar daca primul lucru care va vine in minte cand auziti acest cuvant este imaginea unor persoane care, de obicei, se folosesc de sedinte de ultrasunete pentru a se recupera in urma unor traumatisme suferite, sa stiti ca aceasta terapie este utilizata si in cazul tratamentelor de slabire.

Apeland cu incredere la tehnologia cu ultrasunete, veti stii in mod clar ca se claseaza printre cele mai de actualitate tratamente din domeniul estetic. In cadrul acestor sedinte se lucreaza intens pentru a elimina toxinele in exces si pentru a obtine o pierdere instanta de grasime.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare