Comunicate de Afaceri

Ulei de susan la reducere de 10% pe 10beneficii.ro

Uleiul de susan are numeroase proprietati terapeutice dar de infrumutesare asupra corpului, fiind foarte popular. Acest tip de ulei este preferat de catre foarte multe persoane pentru ca este bogat in grasimi mononesaturate, vitamine, minerale si antioxidanti. De mentionat ca uleiul de susan este considerat de multi un elixir al frumusetii gratie beneficiilor pe care le ofera pielii.

<h2>10% reducere la ulei de susan pe 10beneficii.ro</h2>

Magazinul online 10beneficii.ro a redus substantial preturile asa ca daca vrei sa cumperi ulei de susan o poti face la reducere de pe www.10beneficii.ro/6-beneficii-pentru-familie/ulei-de-susan-100ml-380.html . De reduceri similare au parte si celelalte produse de pe 10beneficii.ro, asa ca daca vrei sa cumperi uleiuri esentiale sau alte produse cosmetice bio vei face cu siguranta o alegere inteleapta.

<h2>Principalele beneficii ale uleiului de susan</h2>

Uleiul de susan contine vitamina E si gratie acestui aspect protejeaza foarte bine pielea impotriva arsurilor solare, fiind foarte eficient pe post de crema de plaja. De asemenea, este recomandat ca in timpul verii uleiul de susan sa fie folosit frecvent intrucat ofera protectie crescuta impotriva razelor UV.

O alta proprietate de baza a uleiului de susan este cea de hidratare. Uleiul de susan hidrateaza pielea in profunzime si de aceea este recomandat persoanelor ce au o piele uscata.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare