Comunicate de Afaceri

Un cadou pentru tine, un ajutor pentru batranii singuri! Doneaza si tu! Ajutorul tau conteaza!

Luna decembrie la Medic Line: cadouri, sarbatoare, magie, Mos Craciun, spiridusii mosului, etc.

Se spune ca de sarbatori este bine sa faci cadouri, sa te gandesti mai mult la cei dragi, sa-i ajuti pe cei din jur cu tot ceea ce poti.

La Medic Line oferim zambete si sanatate tot timpul anului, iar in luna decembrie dorim sa aducem magia sarbatorilor in sufletele oamenilor neajutorati. Vrem sa ne stim batranii bine. Sa-i facem si pe ei fericiti, sa-i facem sa se simta speciali, sa stie ca in aceasta perioada nu sunt singuri si ca cineva se gandeste la ei.

Haideti sa fim Mos Craciun pentru o zi!

Medic Line a lansat impreuna cu Asociatia “Niciodata Singur” campania “Un cadou pentru tine, un ajutor pentru batranii singuri” prin care poti achizitiona un cadou creat special pentru tine de o intreaga echipa implicata in acest proiect maret.

Noi, echipa Medic Line, sau asa cum ne place sa ne spunem: “spiridusii Mosului”, am confectionat manual decoratiuni de Craciun. Medicii, asistentele, intreg personalul ne-am mobilizat si am strans materiale necesare confectionarii acestor cadouri. Am pus suflet, am lucrat cu drag, cu inima impacata ca putem ajuta si ca-i putem face pe batrani fericiti.

 Maia, un copil de doar 13 ani, pasionat de arta si de frumos a dorit sa se implice si ea in acest proiect si a donat o parte din tablourile pictate pentru ca batranii neajutorati sa aiba sarbatori frumoase.

Insasi persoanele varstnice care au nevoie de ajutorul nostru au confectionat si ele fulare groase pentru sezonul rece.

Toate aceste cadouri sunt expuse in Clinicile Medic Line si pot fi achizitionate de noi, toti cei care dorim sa contribuim la fericirea acestor oameni singuri sau putem face donatii fie in urnele special amenajate in clinicile noastre, fie direct in contul Asociatiei Niciodata Singur – prietenii varstnicilor: RO92BACX0000001194963001, Unicredit Bank Unirii.

Ne vom asigura ca sumele stranse sa aduca magia sarbatorilor in casele persoanelor varstnice.

Impreuna putem ajuta. Impreuna putem sa daruim batraneti frumoase. Impreuna putem face lucruri marete.

Va multumim ca sunteti parte a acestui proiect de suflet.

“Craciunul inseamna dragoste. De fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim, este Craciun.”

Medic Line – Calea catre sanatate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Medic Line

Comentarii

Cauta

Categorii populare