Comunicate de Afaceri

Unde poti efectua un test PCR la un pret mic?

Avand in vedere ca ne aflam in sezonul rece, sezon in care organismul nostru este supus mai multor factori externi si inclusiv in fata virusurilor si a coronavirusului, este indicat sa ne prezentam mai des la medicul specialist si sa ne efectuam un test pcr pret foarte bun si avantajos pentru toate bugetele.

Unde poti face un test PCR la un pret avantajos?

Daca vrei sa faci un test PCR la un pret mai mic decat media din piata, fa-ti din timp o programarea la unul dintre laboratoarele Synlab si vei avea in cel mai scurt timp un raspuns din partea medicilor specialisti. Avand in vedere ca simptomatologia in cazul Covid-19 si a virusurilor gripale. Astfel, in acest context, testul PCR are capacitatea de a identifica geneza noului virus.
test pcr pret
In cadrul laboratoarelor Synlab, vei gasi disponibilitatea de a efectua un test PCR la un pret corect, iar in plus te vei bucura de un personal medical primitor si de un diagnostic pus corect in cel mai scurt timp. Specificitatea efectuarii unei astfel de proceduri in cadrul unui mediu specializat este de 100%, iar din acest motiv specialistii le recomanda oamenilor sa efectueze astfel de proceduri si nu sunt luate in calcul testele rapide.

Care sunt avantajele principale?

Pe langa faptul ca vei beneficia de un test PCR la un pret cat de poate de mic, acesta este non-invaziv, iar rezultatele le vei primi in cel mai scurt timp, de regula in 3-4 zile lucratoare. In plsu, cadrele medicale vor avea nevoie de o singura proba cu ajutorul careia vor reusi sa identifice agentii patogeni urmariti.

De asemenea, specialistii au observat de-a lungul acestor luni de cand exista situatia cu virusul, ca nu exista o rata mare a rezultatelor fals pozitive si nici negative. Astfel, daca simti unul dintre urmatoarele simptome, nu mai astepta si programeaza-te cat mai repede la unul dintre centrele din apropriere: rinoree sau secretii nazale, febra, tuse de orice fel (productiva sau seaca), dispnee, insuficienta respiratorie, dureri in gat.

Avand in vedere ca simptomele Covid sunt asemanatoare cu cele ale gripei, febra, tuse si oboseala, nu este indicat sa astepti, ci sa te prezinti din timp la medicul de familie sau medicul specialist!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare