Comunicate de Afaceri

Undele de radio frecventa ajuta ca pielea sa fie mai ferma

De ce sa apelezi la radio frecventa

Radio frecventa este un tratament cosmetic revolutionar, este primul tratament non-invaziv care confera elasticitate si fermitate pielii, ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina si, de asemenea, produce noi fibre.

Radio frecventa este o terapie de combatere a efectelor imbatranirii cu rezultate sigure si pe termen lung. Principalele beneficii ale tratamentului le vei afla in randurile ce urmeaza.

Ce zone poate trata radiofrecventa?

Aceste conversatii cu frecventa radio folosesc anumite unde electromagnetice care sunt transmise ca unde de frecventa radio. Ceea ce face acest proces atat de special este ca undele lucreaza din interior. In acest fel, structura de colagen afectata este restabilita.

Vergeturile sunt vizibil reduse datorita undelor electromagnetice care stimuleaza recuperarea colagenului. Cu procedura de radiofrecventa, te vei bucura de restabilirea elasticitatii pielii si de fermitate crescuta. In plus, frecventa radio distruge celulita si reduce foarte mult aspectul de coaja de portocala.

In functie de zona pe care o alegeti, acest tratament va avea ca rezultat o pierdere eficienta in greutate localizata. Indiferent de varsta sau sex, aceasta procedura de remodelare corporala produce rezultate impresionante in reducerea problemelor inestetice.
radio frecventa
Beneficiile tratamentului facial anti-imbatranire:

  • Efectul de crestere elasticitatii
  • Efectele antirid se vad inca de la prima sedinta
  • Pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea pe termen lung
  • Acest tratament stimuleaza productia de elastina si colagen pentru a ajuta la mentinerea tenului, lasand pielea ferma si stralucitoare.
  • Radio frecventa faciala este un tratament nechirurgical, nedureros si neinvaziv.
  • Radiofrecventa faciala tripolara este un tratament fara risc (de infectie sau alergie)

Creste fermitatea pielii

Aparitia liniilor fine care alcatuiesc ridurile este un proces natural de imbatranire a pielii, iar unele persoane pot prezenta nereguli ale pielii dupa o schimbare rapida a greutatii.

Radiofrecventa poate trata rapid si eficient aceste aspecte neplacute ale tesutului pielii prin producerea de colagen tisular in stratul moale profund. In plus, radiofrecventa se aplica pe fata si este benefica pentru pacientii cu semne de imbatranire a pielii.

Te asteptam la Fysiogand pentru un tratament complet!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare