Comunicate de Afaceri

Vrei sa iti maresti sanii prin implantul cu silicon? Apeleaza la specialistul Dr.Sorin Parasca!

Implantul cu silicon a devenit un trend al epocii moderne, majoritatea femeilor optand pentru mamoplastia de augmentare in vederea redefinirii formelor sanilor, oferindu-le mai mult volum, fermitate si feminitate. Dr.Sorin Parasca este unul dintre expertii in domeniul mamoplastiei de augmentare, experienta si rezultatele obtinute pana acum clasandu-l in randul celor mai apreciate prezente chirurgo-estetice din Bucuresti! Un implant cu silicon trebuie sa tina seama de anumite conditii, atat impuse de pacient cat si impuse acestuia iar respectarea lor va duce acele rezultate de mare succes!
<h2>Ce conditii trebuie sa indeplineasca o mamoplastie de augmentare de calitate?</h2>
In primul rand aparatura folosita in vederea realizarii unui implant cu silicon este extrem de importanta, iar Dr.Sorin Parasca a obtinut cele mai bune rezultate in mamoplastie de augumante, rezultate pe care le puteti vedea pe acest link: http://drsorinparasca.ro/mamoplastie-de-augmentare-marirea-sanilor/ ,atat datorita profesionalismului si experientei sale, cat si multumita performantei aparaturii pe care o foloseste in cadrul fiecarei interventii. Remodelarea sanilor este o necesitate pentru doamnele mature, si o fita pentru domnisoarele care doresc sa impresioneze printr-un look fermecator si sexy. De aceea, indiferent de varsta, daca doresti sa beneficiezi de o mamoplastie de augmentare profesionista, calitatea implantului cu silicon este probabil cel mai important aspect pe care trebuie sa il studiezi. Dr.Sorin Parasca realizeaza implanturi cu silicon raportandu-se la cel mai inalt nivel al calitatii, garantia lor fiind certificata de specialistul de fata.
<h3>Ce conditii trebuie sa respecte pacienta dupa un implant cu silicon?</h2>
Nu numai esteticienii trebuie sa indeplineasca cerinte, ci si tu vei fi pus in situatia sa respecti anumite conditii pentru ca operatia de mamoplastie de augmentare sa fie finalizata cu brio. Finalizarea nu se termina imediat dupa ce ai iesit din sala de operatie, iar Dr.Sorin Parasca vorbeste despre o perioada post-operatorie, cerand pacientelor sale sa isi aplice in urmatoarele zile aplicatii locale cu gheata, masaje locale cu un anumit tip de crema care vizeaza oferirea confortului, iar viata sexuala trebuie sa fie reluata dupa prima luna de la insertia implantului cu silicon. Daca iti doresti sa il cunosti personal pe Dr.Sorin Parasca in vederea realizarii operatiei de marire a sanilor, pagina web site-ului sau iti ramane deschisa pentru orice tip de informatii vei avea nevoie!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare