Comunicate de Afaceri

Vrei să pui masă musculară sau să slăbești? Un antrenor personal te poate ajuta în drumul spre obiectivele tale

Pentru că toată atenție noastră trebuie să se concentreze pe treburile zilnice de la birou, bucuria familiei și întreținerea acesteia, documentarea unui stil de antrenament și a unei alimentații potrivite pentru noi poate fi făcută de un antrenor personal care are experiență și a ajutat foarte mulți clienți să-și îndeplinească obiectivele în materie de fitness.

Cum te poate ajuta un antrenor personal

Indiferent de forma fizică la care vrei să ajungi, un antrenor personal îți poate înțelege nevoile și îți poate forma un plan de antrenament și o dietă personalizată din oricare punct te-ai afla. Este important să aveți un astfel de sprijin pentru că pe parcursul vostru în sport o să întâmpinați foarte multe momente în care o să fiți lipsiți de motivație. Momentele de stagnare nu vor mai fi prezente și vei fi mereu pe un drum ascendent. 

Pentru că este experimentat și cunoaște cu exactitate modalitatea în care reacționează corpul la diferiți stimuli, un antrenor personal de la orhideeasport.ro va ști ce exerciții să recomande, câte repetări din fiecare exercițiu și mai ales intensitatea la care trebuie să lucrăm. Este important să menținem masa musculară chiar dacă suntem într-un deficit caloric și ne dorim să pierdem kilogramele în plus. În acest proces, cel mai important lucru este să pierdem grăsime, nu masă musculară.

Antrenor personal de la OrhideeaSport

Dacă ne ambiționăm să lucrăm singuri și fără să ne bazăm pe lucruri testate care au dat rezultate, este foarte posibil ca în procesul nostru de slăbire să pierdem foarte multă masă musculară și la finalul procesului să nu fim mulțumiți de forma în care arătăm.

Dieta, antrenamentele și odihna sunt foarte importante în orice direcție vrem să mergem pe plan sportiv. Dacă nu avem o alimentație corespunzătoare, calculată în funcție de nutrienți și macronutrienți de un antrenor personal care are cunoștințe despre nutriție, antrenamentele intense nu vor avea efectul așteptat pentru că masa musculară nu este hrănită corespunzător și nu va putea crește așa cum ne dorim. Același lucru se poate întâmpla și în cazul procesului de slăbire.

Chiar dacă alergăm foarte mult pe banda de alergare, executăm zilnic exerciții de tip cardio și antrenamente funcționale, dacă nu avem grijă la ceea ce consumăm, tot acest efort poate să nu aducă nicio schimbare estetică. Odihna este foarte importantă pentru că oferă șansa corpului să se refacă după niște antrenamente intense și să asimileze cel mai bine alimentele mâncate de-a lungul zilei. Niciun element din această schemă nu trebuie neglijată dacă ne dorim rezultate frumoase și în timp scurt.

Un antrenor personal București se va ocupa de tot planul tău, iar tu nu va trebui să-ți consumi energia decât în timpul antrenamentelor, nu și în căutarea unor soluții care să te ducă la forma fizică pe care ți-o dorești. Antrenamentele tale vor fi mult mai plăcute când vei avea lângă tine un om foarte bine pregătit care te va încuraja în mod constant să-ți depășești limitele și care te va aprecia pentru fiecare progres făcut.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare