Comunicate de Afaceri

Zambete de Hollywood la Cluj Napoca

Locuitorii din Cluj-Napoca fac tot posibilul pentru a dobandi zambete asemenea vedetelor de la Hollywood. Medicii de la cabinetul Pașc Dental, din Cluj observa o creștere semnificativa, cu 75 % in ultimele 8 luni, a persoanelor care apeleaza la tratamente de estetica pentru a obține o dantura perfecta.

De regula, persoanele apeleaza la medicul stomatolog atunci cand exista o problema stringenta, insa trendul ultimilor ani a provocat o criza a imaginii personale perfecte. Acum, majoritatea persoanelor care trec pragul cabinetului se intereseaza de metode de infrumusețare și menținere a unui zambet alb, perfect. “Mai mult ca niciodata, pacienții sunt foarte preocupați de felul in care arata, iar zambetul este cartea de vizita a fiecaruia. Daca anii trecuți, tratamentele de albire sau aplicarea fațetelor dentare erau cerute doar de 1 din 10 pacienți, acum 2 persoane din 10 apeleaza la un fel de tratament estetic. Vestea buna, este ca aceștia iși mențin și un comportament de igiena corect și revin pentru corectarea diferitelor afecțiuni, care bineințeles pot fi tratate cu ușurința in forma incipienta”, afirma Dr. Daniela Pașc. Cele mai interesate de acest subiect sunt doamnele sau domnișoarele și tot ele sunt de multe ori cele care iși atrag partenerii spre un tratament dentar. “Este ceea ce speram noi, ca medici, sa observam in comportamentul pacienților noștri: o dorința de a menține un zambet in primul rand sanatos și totodata frumos, printr-un obicei care sa permita depistarea problemelor din timp și tratarea acestora inainte de a deveni grave. Datorita faptului ca resimțim o presiune de a arata impecabil, ne regasim mereu in fața oglinzii unde descoperim orice mica imperfecțiune. Astazi, un zambet luminos și alb este la fel de important ca un corp sanatos, așa ca pacienții nu mai au nicio frica de medicul dentist și apeleaza cu incredere la ultimele tratamente de pe piața”, adauga Dr. Pașc.

In ultimele 8 luni, a avut loc o creștere cu 75% a pacienților care apeleaza la tratamente de estetica dentara raportat la numarul de pacienți care trec pragul cabinetului in fiecare zi. Cele mai multe persoane sunt reprezentante ale segmentului feminin acestea fiind și promotoare ale comportamentului dentar sanatos. Clujenii nu numai ca iși doresc o dantura impecabila, ci și ințeleg tot mai bine importanța sanatații.

Cu o experiența de peste 20 de ani in domeniul stomatologiei dentare, cabinetul Pașc Dental ofera o gama completa de tratamente și servicii personalizate pentru fiecare nevoie. Legatura dintre cabinet și pacient este foarte importanta pentru oferirea celei mai bune consultații, astfel Pașc Dental surprinde foarte bine relația de incredere medic-pacient.

Pentru detalii suplimentare:

Dr. Daniela Pașc Sonia Schiau
Manager D’Avantage Consult
Pașc Dental Tel: 0264 402 726
Tel: 0753 655 228 E-mail:sonia.schiau@davantage.ro
www.pascdental.ro www.davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare