Comunicate de Afaceri

Zambete pe Sevalet - Competitie Clujeana de sanatate orala

Cabinetul de stomatologie Pasc Dental din Cluj – Napoca, a lansat in data de 1 septembrie o campanie inedita, dedicata sanatatii orale, dar si a iubitorilor de arta: „Zambete pe Sevalet„. Campania se desfasoara sub forma unui concurs de fotografii care infatiseaza opere de arta inspirationale si isi propune sa creasca gradul de informare asupra importantei igienei dentare, care astfel, ajuta la prevenirea afectiunilor dentare.

“Zambete pe Sevalet” se desfasoara in perioada 1 – 30 septembrie in mediul online, sub forma unei competitii intre imagini care reprezinta opere de arta, adresat tuturor locuitorilor din judetul Cluj. Participantii la competitie, trebuie sa transmita o imagine cu o opera de arta in care ei descopera un zambet inspirational (ex: fericire, bucurie, melancolie, liniste, etc.). Cea mai apreciata imagine va fi premiata cu o igienizare profesionala si un pachet de igienizare pentru acasa. “Aceasta campanie vine in continuarea tuturor activitatilor de educare si informare, pe care le derulam la cabinet, sub diferite forme. Legatura dintre cabinet si pacient este foarte importanta pentru noi; asa vom putea oferi tratamentele potrivite fiecarei persoane si asa putem oferi si informatii pertinente despre afectiunile dentare cu care se confrunta pacientii nostri, discutand deschis si la un nivel personal. Ca obiectiv principal, prin aceasta activitate specifica ne-am propus sa crestem gradul de informare asupra importantei igienei dentare, care astfel, ajuta la prevenirea afectiunilor dentare. Din cauza ca acest subiect este inca primit cu reticenta, ne-am gandit sa asociem un comportament sanatos cu o pasiune pentru frumos, astfel incat sa ne detasam putin de abordarea clasica”, declara dr. Daniela Pasc, managerul cabinetului Pasc Dental.

Foarte multe persoane se ghideaza inca dupa principiul de a merge la cabinetul stomatologic doar cand sesizeaza o problema de sanatate orala, un obicei total gresit care poate avea consecinte grave in timp. Mentinand o igiena orala adecvata, problemele si eventualele afectiuni pot si depistate din timp si tratate cu usurinta, inainte de a se agrava si de a deveni mai costisitoare pentru pacient. De-a lungul a 20 de ani de experienta, medicii stomatologi de la cabinetul Pasc Dental, au inceput sa observe diferenta pe care o fac sfaturile de igiena oferite la cabinet, in timpul discutiilor cu pacientii. Astfel ca, ei au inceput o serie de activitati de informare si studii asupra afectiunilor dentare, care in timp, si-au pus amprenta pe sanatatea orala a pacientilor. “Chiar si o discutie in care ii prezentam procedura de tratament sau in discutam aspecte generale legate de igiena dentara, s-a dovedit a fi benefica pentru comportamentul pacientilor- realizeaza cat de benefica este sanatatea danturii pentru un stil de viata armonios si cat de important este sa prevenim, si nu sa tratam o afectiune. Astfel, prin aceasta campanie ne dorim sa continuam promovarea unui comportament dentar sanatos si a unui zambet frumos, cu activitati de prevenire si tratament corespunzator.”, adauga Dr. Daniela Pasc

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul stomatologiei dentare, cabinetul Pasc Dental ofera o gama completa de tratamente si servicii personalizate pentru fiecare nevoie.

Pentru detalii suplimentare:
Dr. Daniela Pasc Sonia Schiau
Manager D’Avantage Consult
Pasc Dental Tel: 0264 402 726
Tel: 0753 655 228 E-mail:sonia.schiau@davantage.ro
www.pascdental.ro www.davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare