Comunicate de Afaceri

10 ani de activitate Tipro au generat peste 5.000 de clienti multumiti

Tipro, una dintre cele mai dinamice tipografii digitale de pe piata romaneasca, lanseaza noul site al companiei odata cu aniversarea a 10 ani de activitate. Prin acest proces de rebranding, compania vine in intampinarea provocarilor pe care contextul actual de business le ofera si îsi propune sa creeze o legatura cat mai stransa cu toti partenerii sai.

Credem ca o companie, pentru a avea succes in contextul socio-economic actual, trebuie sa evolueze împreuna cu tendintele de consum. Ne propunem sa furnizam cele mai bune produse si sa oferim cele mai moderne servicii de tipografie digitala. Cei peste 5.000 de clienti pe care i-am avut in 10 ani de activitate ne dau incredere in munca noastra, dar si certitudinea faptului ca eforturile noastre de a intelege expectantele fiecaruia dintre ei s-au materializat in tipariturile de care aveau nevoie, spune Florin Micu, Managing Partner Tipro.

La 10 ani de la infiintarea companiei, Tipro intalneste cerintele clientilor si investeste intr-o formula mai complexa a site-ului, menita sa ofere utilizatorilor o experienta placuta la navigare. Astfel, acestia pot realiza un cont unde sunt salvate toate comenzile si, in functie de materialele pe care si le doresc, beneficiaza de explicatii suplimentare la fiecare produs si de ajutor in configurare. Mai mult decat atat, schema de configurare evalueaza proiectul si genereaza pretul final al comenzii, permitand utilizatorului sa personalizeze materialul in functie de buget. Noua forma a platformei permite clientului sa faca plata online si sa urmareasca traseul comenzii pana in momentul in care echipa Tipro notifica finalizarea proiectului prin e-mail si sms. Astfel, clientul beneficiaza de transparenta totala si de control pe parcursul intregului proces.

Infiintata in 2009 si avand la baza o viziune a dezvoltarii continue, Tipro isi fundamenteaza activitatea pe dorinta de a pune la dispozitia companiilor cele mai potrivite materiale de print, indiferent de domeniul in care acestea activeaza. Tiprografia dispune de echipamente performante, tehnologie care permite echipei sa asigure servicii de tiparire pentru companii si agentii de advertising.

Piata de print din Romania are o dinamica remarcabila si companiile tin pasul cu  noile exigențe si trenduri pe care consumatorii le adoptă. Strategiile de comunicare devin tot mai creative, tehnologiile care apar genereaza oportunitati de a inova, iar datoria noastra este sa intelegem aceste schimbari pentru a le putea oferi clientilor tipariturile de care au nevoie ”, mai spune Florin Micu, Managing Partner Tipro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare