Comunicate de Afaceri

200,000 euro fonduri europene 2019 pentru baze și cluburi sportive

Fonduri europene 2019

Vrei să accesezi fonduri europene 2019 pentru afacerea și visul tău?
Acum este timpul potrivit! Fondurile europene reprezintă cea mai bună sursă de finanțare din ultimii ani, cu ajutorul cărora mii de români și-au văzut visul împlinit cu ochii.
Noi credem că fiecare vis merită o șansă, de aceea, vă stăm la dispoziție și vă ajutăm să construiți o afacere de succes. Iată tot ce trebuie să știi despre accesarea acestor fonduri și cum te putem ajuta noi.

fonduri europene 2019

Ce fonduri europene 2019 sunt disponibile și cui sunt adresate?

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a anunțat recent lansarea liniei de finanțare POR 2.1 A. Aceste fonduri europene se adresează microîntreprinderilor românești (micile afaceri non-agricole) care vor putea obține fonduri de câte 25.000-200.000 de euro.
Sunt eligibile pentru accesarea fondurilor, societățile comerciale și cooperativele care se încadrează ca și microprinderi, care au maxim 9 angajați.
Finanțările se oferă pentru pentru construirea, modernizarea și extinderea spațiilor de producție sau prestare a serviciilor, dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line.

Ce regiuni sunt incluse în acest program?

Vor fi aprobate proiectele provenite din regiunile: Nord Est, Sud Est, Sud Vest Oltenia, Vest și Centru.
NU se vor putea depune proiecte pentru investițiile din regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Nord Vest, București Ilfov sau pe teritoriul Delta Dunării (arealul format din 38 de unități administrativ-teritoriale din cadrul Rezervației Biosferă Delta Dunării, Județul Tulcea și nordul Județului Constanța)

Ce sume sunt disponibile?

Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este 25.000 de euro.
Valoarea maximă a finanțării nerambursabile trebuie să respecte normele de acordare a ajutorului de minimis: valoarea maximă a ajutorului de minimis ce poate fi acordat unei întreprinderi unice, din fonduri publice, pe o perioadă de 3 ani fiscali consecutivi (ultimii 2 ani fiscali înainte de dată depunerii cererii de finanţare şi anul curent depunerii cererii de finanţare) este de 200.000 de euro, echivalent în lei.
Finanțarea nerambursabilă solicitată poate reprezenta cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului. Deci,  antreprenorul va fi obligat să contribuie cu 10%  din valoarea cheltuielilor, din fonduri proprii,

Unde puteți afla mai multe informații despre program?

Publicarea ghidului specific, va fi disponibil pe pe www.inforegio.ro.

Care este perioada de depunere a proiectelor?

Perioada de depunere a proiectelor, doar prin intermediul MySMIS este între: 8 iulie – 8 noiembrie 2019.

Lista domeniilor de activitate eligibile:

9311 Activităţi ale bazelor sportive
9312 Activităţi ale cluburilor sportive

 Cum vă poate ajuta Atlas Sport?

Oricare ar fi proiectul dumneavoastră, echipa Atlas Sport, vă va însoţi pe acest drum, oferindu-vă proiectarea şi execuţia proiectului la cheie în vederea implementării proiectului finanţat.
ATLAS SPORT este cea mai mare companie din România specializată în proiectare şi construcţii sportive, fiind totodată un important promotor al iniţiativei de încurajare a unui stil de viaţă sănătos. Am realizat baze sportive şi parcuri pentru sute de clienţi în România şi Europa de la corporaţii multinaţionale (LIDL, PIRELLI, GEDEON RICHTER s.a.) la primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistriţa, s.a.), ministere (M.A.I.), cluburi şi licee sportive (LPS Român, s.a.), universităţi (UMF, USAMV Cluj, Univ. Piteşti, Iaşi, s.a.), antreprenori şi investitori privaţi – toţi aceştia ne-au ales pentru a realiza cele mai bune terenuri de sport şi locuri de joacă.
Aici puteţi vizualiza exemple de proiecte pe care le-am realizat de-a lungul celor 15 ani de activitate.
https://www.atlassport.ro/proiecte-finalizate/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare