Comunicate de Afaceri

Servicii

Ce avantaje iti ofera vizita la un service de biciclete?

  Ce avantaje iti ofera vizita la un service de biciclete?
Pentru a te bucura de o experienta cat mai buna la inceperea noului sezon, este recomandat sa asiguri bicicletei tale un serviciu de mentenanta, inainte de intrarea in sezonul rece.
Citeste tot articolul Veloteca - Magazin de biciclete

Instalatii gaze sector 6- servicii de top la preturi exceptionale

  Instalatii gaze sector 6- servicii de top la preturi exceptionale
Apelati cu incredere la Victoria Global si beneficiati de lucrari de calitate realizate de adevarati profesionisti in instalatii gaze sector 6. Cu o experienta vasta in domeniu reusim sa desfasuram proiecte de un grad de complexitate marit folosindu-ne cunostintele solide acumulate in timp.
Citeste tot articolul Bloomberg IT

Bento lansează o nouă versiune a aplicației Bento Field Service Management

București, 22.11.2018 - Bento, companie specializată în dezvoltare de aplicații software custom, anunță o nouă versiune a aplicației software Bento Field Service Management, dedicată companiilor de servicii și utilități, cu echipe de lucru distribuite în teritoriu.
Citeste tot articolul Bento - Intellectually Curious

Ce beneficii iti ofera un magazin autorizat de petarde si alte materiale pirotehnice?

  Ce beneficii iti ofera un magazin autorizat de petarde si alte materiale pirotehnice?
Daca esti un impatimit al petardelor, artificiilor si rachetelor, perioada care urmeaza este una dintre cele mai frumoase din an pentru tine.
Citeste tot articolul ekopiro

Interviu cu avocatul Nicholas Hammond: cât de complicat este să prestezi servicii juridice în România ca străin

Într-o societate care pune mult prea mult preț pe soluții rapide și pe principiul de a te descurca doar cu propriile resurse, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi insuficiente, necesitatea serviciilor profesioniste este cu atât mai mare.  Acest lucru este mai pronunțat în domeniul legal.
Citeste tot articolul Seolitte

DRESAJ CAINE ACASA: CUM SA FOLOSESTI EFICIENT ZGARDA DRESAJ

Pentru multi dintre noi s-ar putea ca termenul de dresaj, si anume folosind echipamente pentru dresajul cainilor, sa sune intr-un ton agresiv, insa nu este asa pentru ca dresajul, in sine, are o importanta majora. Acesta sprijina integrarea catelusului in societate si il ajuta sa creeze o relatie armonioasa cu celelalte animale.
Citeste tot articolul Seolitte

Par drept fara placa? Da, se poate! Afla cum!

Cum sa-mi indrept parul natural fara placa? Aceasta intrebare si-o pun numeroase femei. Parul drept arata elegant, frumos si este comod. Exista multe instrumente pentru a indrepta parul cu ajutorul caldurii, cum ar fi placa, dar si substante chimice. Pe termen lung ele sunt daunatoare pentru par. Parul tinde sa se deterioreze si sa arate plictisitor si uscat. Exista cateva metode naturale pentru a...
Citeste tot articolul amalia vonirsa

Top coafuri de mireasa in 2018

  Top coafuri de mireasa in 2018
Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei femei. Pentru acest eveniment pregatirile incep mult mai devreme, odata cu cautarea unui model de rochie de mireasa care sa impresioneze, dar si alegerea unui model de coafura care sa ti se potriveasca.
Citeste tot articolul Vlad Popescu

Cauta

Categorii populare