Comunicate de Afaceri

5 elemente care te ajuta sa cumperi perdeaua perfectă de pe perdeledelux.ro

Ne vom focusa, pentru moment, pe alegerea perdelelor. Magazinul din care cumperi este destul de usor de ales, http://www.perdeledelux.ro fiind o solutie care iti poate oferi o multime de avantaje. Modelul perdelei insa, poate sa puna probleme. Daca ai de ales intre cateva sute de modele, care mai de care mai interesante, vei avea o misiune extrem de dificila. Iata, asadar, 5 elemente care conteaza cu adevarat la alegerea perdelei:

•Culoarea. O perdea iti poate inveseli camera, ii poate oferi un echilibru sau o poate face serioasa. Culoarea este responsabila de toate aceste efecte, asadar, trebuie sa o alegi cu atentie. O culoare vie si calda poate sa fie perfecta pentru camera unui copil, in timp ce o culoare inchisa si mai sobra poate sa fie perfecta pentru un living modern.

•Lungimea si volumul. Conteaza cum se increteste perdeaua si cum se intinde. Pentru o incretire perfecta, ai nevoie de un material cat mai voporos. In ceea ce priveste lungimea, regula este relativ simpla: masori galeria si alegi o perdea de 2.5 ori mai mare decat aceasta.

•Galeria. Am ajuns la subiectul galerie si descoperim ca este important materialul, dar si modelul acesteia. Este bine sa gasesti proportia perfecta intre galerie si perdea, atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si din punct de vedere al stilului sau al culorii.

•Textura. Scopul unei perdele nu este doar estetic. Spre exemplu, perdeaua poate sa stopeze razele de soare si sa ofere racoare pe timpul verii. Din acest motiv, textura este foarte importanta si poate sa controleze foarte mult ambientul din casa.

•Bugetul. Este bine sa investesti intr-o draperie, insa nu o avere. Analizeaza-ti cu atentie bugetul si incearca sa gasesti solutia ideala, care se incadreaza in acesta.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare