Comunicate de Afaceri

5 Sfaturi pentru a mari durata de viata a bijuteriilor la comanda

Cand cei mai multi oameni cumpara bijuterii la comanda valoroase, nu sunt constienti de faptul ca acestea necesita niste cerinte de baza pentru a fi pastrate curate si nevatamate pentru anii urmatori. Este usor sa le purtam si sa lasam zilele sa treaca, insa trebuie sa tinem in evidenta faptul ca greselile comune, accidentele si evenimentele nedorite pot sa provoace deteriorari si daune, unele ireversibile, bijuteriilor noastre.
Cu aceste sfaturi simple de la http://www.valmand.ro ar trebui sa fii capabil sa iti pastrezi bijuteriile in starea lor initiala, putand astfel sa le transmiti din generatie in generatie.
Primul lucru care trebuie luat in considerare este faptul ca bijuteriile personalizate pot avea modele complicate, care sunt susceptibile la deteriorare si la murdarie. Modelele stranse pot acumula resturi de mizerie, iar setarile bijuteriilor complicate pot servi ca locuri perfecte pentru ascunderea prafului. Prin urmare, se recomanda sa nu te speli pe maini in timp ce porti astfel de bijuterii, sau sa nu intri la dus sau in piscina cu acestea. Produsele chimice dure care se gasesc, in general, in piscine si in mare pot indeparta luciul bijuteriilor, iar sapunurile utilizate pentru a-ti curata mainile pot afecta claritatii diamantelor si altor pietre pretioase.
In al doilea rand, este important sa ai grija de mana la care porti inelul valoros. O lovitura usoara de un perete poate produce leziuni ireversibile chiar si in cazul celor mai dure pietre pretioase, in special in cazul smaraldelor. Crapaturile si fisurile mici pot afecta stralucirii pietrelor, determinand, in acelasi timp, scaderea valorii lor. Atunci cand porti un inel valoros la mana ta, ai intotdeauna grija de modul si locul in care iti pui mana.
Al treilea sfat este legat de locul in care iti asezi bijuteria pe timp de noapte. Acesta trebuie sa fie, in mod cert, unul foarte sigur. Bijuteriile valoroase trebuie pastrate departe de alte piese, pentru a nu risca sa fie lovite reciproc atunci cand sunt mutate. Evident, nu ai voie sa iti lasi bijuteria valoroasa intr-o caseta plina cu alte accesorii.
Al patrulea pas este de a-ti curata si inspecta bijuteria o data pe an. Supracuratarea poate produce uzura, dar intretinerea generala ar trebui sa fie practicata pentru a mentine integritatea piesei. De multe ori, bijutierii le recomanda clientilor sai diferiti agenti de curatare si o periuta de dinti cu perii foarte moi pentru a indeparta murdaria si praful de pe bijuterii.
Ultimul sfat este legat de activitatile in care nu ai voie sa te implici in timp ce porti bijuterii valoroase facute la comanda. Este recomandat sa nu porti bijuterii personalizate in timp ce faci sport, cand faci curatenie sau chiar si in timpul programului de munca obositor, pentru a nu risca deteriorarea lor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare