Comunicate de Afaceri

A2t.ro da alarma: ofera reduceri la sisteme de alarma online

Produsele tehnologice care au acest scop si care sunt comercializate de Atu Tech sunt prin excelenta DIY (Do It Yourself), in sensul in care pentru setare si monitorizare, deci pentru programare, lucrurile sunt cum nu se poate mai simple si mai la indemana pentru beneficiar. O comanda de sisteme de alarma este primul pas pentru linistea fiecaruia!Sisteme de securitate care alarmeaza,la pret redus pe A2t.roIn prezent, tehnologia este destul de evoluata, iar o priza poate insemna mult mai mult, la fel si o camera de luat vederi sau un senzor. Sistemele de alarma disponibile pe pagina https://www.a2t.ro/sisteme-alarma cuprind fiecare astfel de produse, si sunt de 5 categorii:


· Sisteme de alarma wireless Chuango

· Sisteme de alarma IP wireless

· Sistemede alarma Eldes

· Sistemede alarma DSC

· Sisteme de alarma Paradox

Sistemele Chuango sunt produse sub licenta olandeza si reprezinta cea mai accesibila varianta pentru asigurarea acestei nevoi pentru un spatiu personal sau comercial.

Sistemele IP wireless au transmisia prin IP si sunt produse de OP LINK. Un senzor sofisticat, o camera de supraveghere HD, o priza inteligenta, o telecomanda si un buton SOS comunica intre ele si trasmit anumite stari prin internet.

Sistemele Eldes, produse de ELDES, sunt native GSM-GPRS, prevazute cu un comunicator GSM. Toate elementele au un miniUSB, deci se pot conecta la PC pentru programare.

Sistemele DSC de alarma sunt canadiene, si se numara printre cele mai performante sisteme de securitate existente. Daca sunt cablate sunt din seria POWER, iar daca sunt wireless sunt din seria ALEXOR.

Paradox este un producator de sisteme de alarma tot din Canada, si are postura de lider al sistemelor de securitate. Ca si caracteristici, este comparabil cu DSC, dar ii este superior.Sirene de alarma, promotii si alte lucruri despre sistemele de securitate de pe A2t.roSirenele de alarma sunt lipsite de nevoia de a suna bine, dimpotriva, ele au scopul de a descuraja si de a anunta acustic si vizual un eveniment. Cu toate acestea, sirenele trebuie si sa se plieze pe aplicatia sistemului folosit. Sunt si de interior si de exterior, in ambele variante flash-ul avand acelasi rol vizual care il suplimenteaza pe cel auditiv. La o comanda de sisteme de alarma se recomanda adaugarea suplimentara a unei sirene de exterior si, de ce nu, a uneia de interior.

La sistemele de alarma, A2t.ro da alarma promotiilor si invita astfel pe toti cei care se preocupa de securitatea casei sau a spatiului comercial sa intre pe pagina web https://www.a2t.ro/ si sa achizitioneze sisteme profesionale. Compania Atu Tech poate fi contactata la numarul de telefon 0753.058.588 sau 0748.280.077. De asemenea, dispune si de adresele de e-mail office@a2t.ro sau bucuresti@a2t.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare