Comunicate de Afaceri

Achita rovinieta online rapid si fara costuri suplimentare

In urma cu aproximativ 10 ani, conducatorul auto avea posibilitatea sa-si achizitioneze rovinieta doar de la diverse puncte de vanzare fizice, fiind nevoit sa se deplaseze pana la acestea. Insa din 2008, soferii beneficiaza de posibilitatea de a achizitiona roviniete de pe internet datorita unei platforme lansata de doi antreprenori care au introdus acest concept in Romania. Prin intermediul site-ului Roviniete.ro puteti achita rapid rovinieta online, pentru orice tip de autoturism. De asemenea, utilizand website-ul beneficiati si de un sistem de alertare gratuit, care va trimite notificari prin email pentru a va reaminti data de expirare a rovinietei.

Pretul rovinietelor online este concordant cu legile in vigoare si nu implica costuri aferente. Acesta variaza in functie de perioada pentru care doriti sa achizitionati rovinieta, dar si in functie de tipul autoturismului. Pentru un vehicul de peste 9 locuri, pentru o zi, pretul rovinietei este de 4 euro, iar pentru 12 luni pretul este de 320 euro. Pentru autoturisme cu peste 23 de locuri, pentru o singura zi pretul este de 7 euro, iar o rovinieta online achizitionata pe 12 luni costa 560 euro.

Rovinietele online pot fi achizionate urmarind cativa pasi simpli si intuitivi. In primul rand, trebuie sa accesati website-ul Roviniete.ro, sa alegeti tipul autovehiculului si data de la care doriti ca rovinieta sa intre in vigoare. Urmatorul pas consta in alegerea perioadei de valabilitate a rovinietei, care poate fi de: o zi, sapte, treizeci, nouazeci de zile si chiar 12 luni. Plata se poate face prin diverse metode: card bancar, internet banking sau ordin de plata. La urmatorul pas trebuie sa completati datele personale dar si datele autovehiculului pentru care achizionati rovinieta. In ultimul rand, trebuie sa bifati casuta de "Accept termenii si conditiile".

Urmarind pasii de mai sus, puteti primi pe email rovinieta cu care veti putea circula fara probleme pe drumurile din tara.

Acest serviciu de plata a rovinietelor online este asigurat de Scala Assistance. Compania ofere servicii care se adreseaza catre doua tipuri de clienti: retail si corporate. Vorbind de segmentul de retail distributia de roviniete se face prin platforma online despre care am vorbit mai sus, dar si prin puncte fizice partenere ce pot fi gasite oriunde in tara. Pe langa aceasta categorie, Scala Assistance se adreseaza si segmentului corporate.

Rovinietele online sunt foarte avantajoase pentru soferi, deoarece acestea pot fi achizionate doar in cateva minute, intr-un mod foarte usor si intuitiv, chiar si in rate (valabil doar pentru persoanele fizice). Orice conducator auto din tara isi poate achizitiona rovinieta pentru vehiculul pe care il detine, pe o perioada stabilita de el, circuland astfel legal pe drumurile din Romania.

Mai multe informatii pe https://www.roviniete.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Roviniete.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare