Comunicate de Afaceri

Afla totul despre o dezinsectie profesionala

DDD Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra servicii de deratizare dezinsectie si dezinfectie realizate cu ajutorul unor echipamente profesionale si substante de cea mai buna calitate, toate avizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinfectia este metoda de combatere de o o suprafata sau un obiect dat partial sau total a microbilor si microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Dezinfectia nu inlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Dezinfectantele sunt substante antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele daunatoare care se afla pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.

Dezinsectia este actiunea de combatere a artropodelor daunatoare pentru sanatatea oamenilor si animalelor. Insectele, acarieni, vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare, fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Astfel, dezinsectia este de doua feluri:

  • profilactica (preventiva), cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor. Are un caracter permanent, acest tip de dezinsectie facandu-se o data la 3 luni.
  • terapeutica (de combatere), cu scopul de a distruge si a indeparta insectele. Se realizeaza in mod repetat asupra focarului, la intervale de 10-14 zile, fiind urmata de dezinsectia profilactica.

Omul nu traieste izolat; el este o component a ecosistemelor, fiind inconjurat de plante si animale extreme de diversificate. Cu o subiectivitate relative vis a vis de interesele sale, omul clasifica animalele ce-l inconjoara in daunatoare, folositoare si indiferente. Incadrarea in grupa daunatoarelor se face in general din 4 motive diferite, speciile putand fi:

  • Provocatoare a unor vatamari corporale (muscaturi intepaturi);
  • Generatoare de disconfort;
  • Transmitatoare sau vectoare de maladii infectioase;
  • Daunatoare in sectorul agricol.

De asemenea, distingem cu succes:

  • Dezinfectia profilactica vizeaza prevenirea aparitiei si raspandirii bolilor infectioase-contagioase. Se aplica la comunitate.
  • Dezinfectarea actuala - continua - vizeaza distrugerea germenilor in focare. Se aplica produselor indepartate de la transportatorii bolnavi si de germeni.
  • Terminarea dezinfectarii - radicala si imediata a camerelor si a inventarului acestora

In general, o lucrare de dezinsectie are un pret care porneste de la 100 de RON in cazul unui spatiu de aproximativ 30-35 mp si poate ajunge la un cost de 200-250 RON pentru un spatiu mai mare de aprox 150 mp.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare