Comunicate de Afaceri

Agentia Terra – Servicii de marketing full service: Cum iti dai seama ca afacerea ta are nevoie de redesign site?

Daca afacerea ta are ceva vechime pe piata, atunci intelegi cu usurinta faptul ca un website reprezinta un factor important al prezentei tale in online. Totusi, simpla existenta a unui site, nu inseamna si o asigurare ca acesta va genera rezultate pozitive pentru afacerea ta.
Website-urile sunt exact ca si afacerile – pe masura ce piata si necesitatile consumatorului se schimba, afacerile si website-urile acestora trebuie sa tina pasul cu aceasta evolutie, sau o va face competitia directa.
Asadar, ce este de facut pentru a devansa competitia si pentru a mentine o relatie buna cu publicul-tinta?
In primul rand, asigura-te ca website-ul tau ofera o prezenta eficienta in mediul online, atat din punct de vedere al designului, cat si al functionalitatii.
Iata 5 semne prin care iti poti da seama daca website-ul tau are nevoie sau nu de redesign pentru a fi eficient in mediul online:
Semnul #1 Afacerea ta s-a dezvoltat si se adreseaza unui public mai larg.
Daca website-ul tau nu se adreseaza publicului tinta potrivit, atunci nu va genera rezultatele dorite. Atunci cand acesta nu se pliaza pe necesitatile, dorintele si valorile generale ale segmentului vizat de consumatori, nu este de mirare faptul ca acesta nu va fi capabil sa-ti atinga obiectivele de business.
Masoara performanta site-ului, analizand comportamentul online al publicului tinta si creeaza noul design in functie de rezultate.
Semnul #2 Nu este optimizat pentru mobil
Fara un design responsive si o strategie mobile cu obiective clar definite, pierzi bani in fiecare clipa, pentru ca un mare segment dintre potentialii tai clienti iti viziteaza site-ul folosind gadgeturile mobile.
Semnul #3 Website-ul tau nu are o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare
Designul site-ului tau este in stransa legatura cu experienta utilizatorului – daca cei care iti acceseaza site-ul nu sunt multumiti de ceea ce vad, nici motoarele de cautare nu te vor rasplati cu o pozitie buna in ierarhia rezultatelor.
Cum isi da Google seama ca utilizatorii sunt nemultumiti? Pe scurt: rata de bouce mare, timpul de incarcare al paginilor, feedback-ul utilizatorilor, etc.
Tine minte ca o experienta buna a utilizatorilor nu inseamna doar un design aspectuos, ci mai degraba acesta trebuie privita ca un intreg – design, continut, functionalitate.
Redesign-ul site-ului tau trebuie orientat in totalitate catre publicul-tinta, iar asta implica cunoasterea detaliaza a profilului potentialului cumparator.
Semnul #4 Website-ul actual se incarca greu
Viteza de incarca a site-ului este definitorie pentru o experienta buna a utilizatorilor. Cei mai multi dintre ei vor abandona site-ul daca viteza de incarcare este mai mare de 3 secunde. Nu vor sta pe ganduri si vor trece la urmatorul site care ofera aceleasi produse sau servicii ca si tine. Nu vrei asta, nu?
Semnul #5 Nu poti face singur modificari de continut in website
Pentru multi dintre proprietarii de site-uri, sa faca o schimbare minora, cum ar fi modificarea sau adaugarea unei imagini, inseamna cunoasterea limbajului HTML. Este in regula, atata vreme cat ai cunostiinte in domeniu si nu risti sa stergi componente importante din acesta. Site-urile moderne au o platforma relativ simpla, acesibila oricui, fara sa detina cunostiintele unui webdeveloper.

Agentia de marketing Terra, cu sediul central in Bucuresti, iti sta la dispozitie cu servicii profesionale de webdesign, la preturi competitive. Ofera-i site-ului tau sansa de a intra in contact cu cat mai multi potentiali clienti!
Terra Agency - Agentie de marketing Full Service
website: http://terra-agency.ro/
Telefon: 0757910859
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Terra Agency

Comentarii

Cauta

Categorii populare