Comunicate de Afaceri

Alege benzi LED pentru a decora casa de Craciun!

Datorita faptului ca sunt subtiri si au capacitate de iluminare ridicata aceste benzi LED reprezinta una din cele mai utilizate feluri de ilumina artizanal anumite parti sau elemente ale obiectelor de mobilier, peretilor etc.

Multumita evolutiei tehnologice continue pe care o cunoaste omenirea de decenii bune, becurile clasice au fost incet, incet inlocuite de alte sisteme complexe cu performante mai mari, design mai placut si inovatii reprezentate de implementarea altor sisteme conexe.
benzi LED

Economie mai multa si la factura de electricitate cu aceste sisteme de iluminat

Chiar este posibil! Vorbim de tehnologia LED. Sigur ca economisesti mai mult decat orice alta instalatie de iluminat pe baza de beculete.

Folosind benzi LED poti fi sigur de investitie, dar si de utilitatea lor. De ce? Pentru ca ofera un plus in aspectul placut al designului locuitei. Se pot folosi chiar si in interiorul locuintei. Pot pune foarte rapid si usor in valoare orice tip de element decorativ.

Cand vrei sa scoti in evidenta un anumit element, o poti face cu stil intr-un mod mai original. Poti folosi aceste produse atat pentru crearea unui design reusit, cat si pentru iluminare eficienta.

Indiferent care ar fi cantitatea de mare de imprejmuit cu banda, folosirea unei benzi LED ieftine reprezinta solutia ideala. Ai o multime de avantaje pentru care sa cumperi banda LED si sa nu-ti para reu de investitia facuta.

Deci de ce sa cumperi aceste benzi LED mai exact?

Daca toate motivele enumerate mai sus, ce tin de versatilitatea acestor benzi led, nu sunt suficiente atunci este bine sa stii ca exista si avantaje in alte sensuri

Avantajate de aceasta tehnologie noua din industria aferenta, pot lumina zone mai vaste consumand mai putin decat orice alta forma de iluminat bazata pe curent. In acest sens, raportandu-ne le nivelul unui singur bec, este binecunoscut faptul ca in privinta consumui raportat la intensitatea luminoasa tehnologia led iese intotdeauna invingatoare. Astfel:

  • Pentru 450 de lumenei, un bec din noua generatie are nevoie de 4-5 Watii in timp ce un bec din generatia veche are nevoie de aproximatv 40 de Watii;
  • Pentru obtinerea a 1100 lumeni, noua tehnologie necesita intre 9 si 13 Watti , iar pentru unul clasic este nevoie de circa 75-100 Watti;
  • Daca ne raportam la intensitati luminoase majore, pentru 2700 lumeni se cer aproximativ 27 de Watti pentru un bec din clasa noua si de 150 de Watii pentru un bec traditional.

Dupa ce trecem de partea cu libertatea in exprimare utilizand benzi led, vom afla si ca acestea consuma extrem de putin si ca pot avea o gama de culori larga ce poate fi modificata sau aleasa in functie de dorinta prin intermediul unei telecomenzi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare