Comunicate de Afaceri

Alege servicii de curatenie potrivite nevoilor tale

Cum sa alegi firma care ofera servicii de curatenie birouri sau curatenie la domiciliu Bucuresti

In primul rand trebuie sa alegi o firma de curatenie din orasul in care locuiesti sau din apropierea locatiei ce trebuie curatate. Serviciile sa fie explicate in mod clar: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Nu in ultimul rand trebuie sa stii clar cea ce vrei, la ce servicii de curatenie  doresti sa apelezi.

Curatenie generala

Curatenia generala este indicat sa se realizeze cel putin o data pe luna. Firma de curatenie Real Cleaning garanteaza ca dupa executarea curateniei generale, casa, apartamentul sau locuinta dumneavoastra va stralucii de curatenie. Dumneavoastra veti fi multumit pentru ca ati economisit timp si bani pe produse sau echipamente de curatat neadecvate.

Curatenie de intretinere

Intretinerea curateniei la birou sau la domiciliu poate fi facuta de catre firma de curatenie  zilnic, saptamanal sau cand doriti dumneavostra. Stabilim impreuna cu dumneavoastra frecventa pentru serviciul dorit. RealCleaning se va asigura de ingrijirea si curatenia la domiciliu sau la birou conform termenilor trecuti in contract

Curatenie dupa constructor

Servicii curatenie dupa constructor este preferat de majoritatea persoanelor care se muta in casa noua sau dupa o renovare apartamentului ori garsonierei si doresc sa fie facuta o curatenie minutioasa !

Raportul calitate-pret servicii curatenie in Bucuresti

Alege serviciile de curatenie adaptate bugetului tau ! Firma de curatenie Real Cleaning are preturi care includ manopera, echipamentele si substantele folosite. De asemenea aceste tarife includ mana de lucru si transportul personalului la locatia ce trebuie curatata. Pentru a beneficia de un raport calitate/pret cat mai corect si transparent este necesara o vizionare prealabila a locuintei, biroului sau spatiului comercial unde se va desfasura activitatea de curatenie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Real Cleaning

Comentarii

Cauta

Categorii populare