Comunicate de Afaceri

Alege siguranta: sisteme de supraveghere video exterior potrivite pentru orice imobil

In prezent, exista un sistem de de supraveghere video exterior care este alegerea perfecta pentru acoperirea nevoilor tale. Totusi, aceasta decizie poate sa fie coplesitoare pentru o persoana din afara domeniului.

Sfaturi pentru alegerea unor sisteme de supraveghere video exterior potrivite

  1. Inainte de a achizitiona un astfel de sistem, trebuie sa iei in considerare pentru ce anume il vei folosi, casa proprie sau firma. De aici vei putea sa tragi o concluzie cu privire la cat de discrete, sau nu, doresti sa fie camerele. In general, pentru firme sunt de preferat camerele mari astfel incat sa reaminteasca oamenilor ca sunt sub supraveghere.

  2. Apoi, gandeste-te daca ai nevoie de un sistem de supraveghere pentru interior sau exterior. Daca doresti supraveghere in exterior, atunci fii atent la materialul din care este facuta camera. Designul trebuie sa fie unul durabil, pentru a rezista la schimbarile climatice. De asemenea, si mediul interior in care se va folosi camera este important. Barurile, bucatariile sau fabricile necesita modalitati diferite de protectie a camerei pentru a functiona optim.

  3. Urmatorul pas este sa afli detalii despre aria de acoperire. In functie de aceasta, vei stii de cate camere ai nevoie si daca trebuie sa fie mobile sau statice.

  4. Cat de clara doresti sa fie imaginea? De exemplu, daca aria de acoperire este una intinsa, atunci va fi nevoie de o rezolutie mai buna pentru a nu deteriora imaginea cand va fi marita. Este esential sa ceri exemple de imagini video facute de sistemul de care esti interesat, altfel e posibil sa fi dezamagit.

  5. Cauta firme care ofera si sprjin tehnic pentru a-ti fi mai usor pe parcursul duratei de viata a sistemului de supraveghere ales. Trebuie sa tii cont ca este un sistem complex si ca vei avea nevoie de cineva care il intelege perfect. De asemenea, ar fi si mai bine daca firma furnizoare te-ar putea ajuta si cu instalarea.

  6. Nu uita sa analizezi felul in care este luminat spatiul in care vor fi montate camerele, pentru ca aceasta poate afecta calitatea imaginilor. Alege sisteme cu fitru de lumina si cu lumina artificiala, menite sa creeze imagini clare si noaptea.

  7. Alege sisteme performante care detin si functia de analiza. Astfel ca ele te pot alerta in cazul unor activitati suspicioase.

Sisteme de supraghere video performante

E-camere.ro este furnizorul tau de incredere in ceea ce priveste sistemele de supraveghere, unde poti poti gasi pachete care includ de la 2 pana la 16 camere de supraveghere cu o revolutie incepand de la 1 pana la 3 MP, cu sau fara cabluri incluse, cu sau fara hard disk inclus etc.

Sistemul complet DVR contine 16 canale de 1080P cu tehnologia HDCVI, HDTVI, ANALOGICA, IP, hard disk special pentru supravegherea video, camera exterior cu o rezolutie de 1080P, infrarosu si filtru lumina IR mecanic, sursa alimentare pentru camere si adaptor. Sistemul este cu adevarat complet si pregatit pentru instalare, fiind potrivit pentru acoperirea unor spatii mai mari.

Pentru spatiile mai mici se poate opta pentru pachetul cu doua sau patru camere precum Sistem complet DVR 1080N care contine DVR Pentabrid, hard disk, camere interior cu o rezolutie de 720P si infrarosu, adaptor, sursa alimentare, cablu coaxial si mufa cu suruburi pentru alimentare camere, potrivita pentru un birou cu spatiu restrans.

Simte-te protejat

E-camere este un magazin online specializat in sisteme de supraveghere video profesionale, care mizeaza de tehnologie inovativa si responsabilitate. Aici, oricarui client ii sunt satisfacute necesitatile in ceea ce priveste siguranta afacerii sau casei sale. Produsele performante la preturi competitive sunt distribuite de la producatori cu renume mondial, iar raportul calitate-pret este unul excelent.

Specialistii iti vor oferi aici suport tehnic de calitate, prin intermediul telefonului, si ajutorul necesar la instalare sistemului de supraveghere. Calitate premium si preturi cu adevarat mici gasiti numai in magazinul celor de la e-camere.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare