Comunicate de Afaceri

Alegerea unor lenjerii bumbac satinat garanteaza un somn adanc!

Acest sezon este perfect pentru achizitionarea unor lenjerii bumbac satinat. Anotimpul este prielnic pentru astfel de asternuturi sezoniere!
Vor urma cateva sarbatori importante cum ar fi Craciunul, iar cadoul perfect poate fi un set de lenjerii de pat bumbac satinat. De asemenea, este si cea mai buna ocazie de a cumpara pentru camerele tale diverse astfel de asternuturi care in acelasi timp au si o calitate crescuta.
lenjerii bumbac satinat

Seturile de aceste asternuturi imbina in acelasi timp o calitate excelenta cu un pret potrivit oricarui client.

Este bine sa ai in casa ta mai multe seturi pentru a le schimba oricand iti doresti. Acum este sezonul reducerilor, este cea mai buna ocazie pentru tine.

Cum sunt fabricate astfel de lenjerii bumbac satinat?

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care indica nu doar asprimea, ci mai de graba, finetea respectivelor tesaturi. Acest lucru inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, ne va indica faptul ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.
Raportat la cazul unor astfel de asternuturi satinate, materialul care predomina, in mare parte este bumbacul. De ce? Din simplul motiv ca sunt mai calitative si ca ajuta la o intretinere mult mai usoara. De altfel, aspectul placut si popularitatea acestora in timp face ca denumirea sa ramana cunoscuta drept lenjerii de pat din bumbac satinat.

Mai nou, in zilele noastre, procesul de fabricatie a suferit cateva modificari. Cu alte cuvinte, firele sunt acum mercerizate. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un proces chimic de tratare a firelor ori a tesaturilor din bumbac cu o anumita solutie. Adesea din hidroxid de sodiu, cu scopul de a le face mult mai netede si mai matasoase. Tot in urma acestui proces, seturile de lenjerii bumbac satinat pot deveni mai compacte si chiar mai rezistente.

De asemenea, in cazul produselor cu fire mercerizate, vopseaua se va fixa mult mai bine, fiind mai durabila.

Nu uitati ca materialul unor lenjerii bumbac satinat va rezista mai mult timp datorita densitatii tesaturii si a materialelor calitative care intra in compozitia lor.

Care sunt principalele avantaje a acestor asternuturi pentru dormitor?

De regula, majoritatea lenjeriilor de pat din bumbac satinat vin cu doua fete, una mai mata si una mai lucioasa. Bineinteles ca cea lucioasa este cea mai folosita datorita aspectului deosebit si colorat, aspect care poate schimba aerul dormitorului in care urmeaza sa o folosesti. Ca si mod de intretinere, se ingrijeste la fel ca si cea din bumbac 100% natural.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare