Comunicate de Afaceri

Alegeti cu intelepciune Servicii funerare Bucuresti pentru a avea parte de liniste, compasiune si intelegere !

Firma Evafunerare este o parte importanta a oricarei comunitati. In plus fata de furnizarea unei varietati de servicii necesare comunitatii, cum ar fi serviciile de inmormantare, serviciile de transport international, serviciile de pomenire, Servicii funerare Bucuresti servesc, de asemenea, ca resurse pentru cei care plang pierderea unei persoane iubite.

Cand vine timpul sa luati decizia privind inmormantarea, veti avea incredere in ingrijirea aranjamentelor de planificare, deoarece va oferim informatii despre istoria companiei noastre si personalul nostru valoros.

 Ce face unic Servicii funerare Bucuresti ?

Experienta noastra vasta, combinata cu personalul nostru foarte profesionist, prietenos si plin de compasiune, face din Servicii funerare Bucuresti prima alegere pentru sute de familii din zona in fiecare an.

Suntem mandri sa imbratisam valorile traditionale, diversitatea si inovatia in onorarea spiritului si vietii fiecarei persoane pe care o deservim. Servicii funerare Bucuresti ofera o selectie completa a:

 Servicii funerare si memoriale, de la traditionale pana la inovatoare si personale

Servicii funerare si transport international

Sa renunti la o persoana iubita este de obicei un proces foarte dificil. Pentru a va oferi linistea familiei, Servicii funerare Bucuresti ofera ingrijire completa, astfel incat sa va puteti concentra pe mangaierea reciproca in timp ce va pregatiti sa va luati la revedere de la cineva drag pentru dvs.

Desi exista multe decizii pe care trebuie sa le luati, va asiguram ca va vom indruma pe parcursul intregului proces la fiecare pas.

 Promitem sa va ajutam cu:

Proiectarea cele mai potrivite monumente memoriale sau servicii funerare pentru a le onora memoria si pentru a le aduce un omagiu realizarilor si experientelor lor de viata.

Alegerea celor mai potrivite produse, inclusiv un sicriu, o bolta de inmormantare, un cimitir, pentru a se potrivi cu bugetul si pentru a va satisface nevoile si dorintele.

Scrierea unui necrolog potrivit pentru a onora experientele de viata ale celor dragi si conexiunile sociale.

Asistenta la publicarea necrologului in ziarele alese de dvs.

Efectuarea tuturor aranjamentelor in ceea ce priveste serviciile, indiferent daca acestea sunt tinute la locul vostru de cult, in casa noastra funerara, in cimitir sau in locul de adunare alternativ.

Oferirea de materiale frumoase de inmormantare, inclusiv dosare memoriale, carti de rugaciune, etc. De asemenea, oferim carti personalizate pentru a recunoaste sprijinul emotional pe care l-ati primit de la prieteni, colegi si membri ai comunitatii.

Furnizam o masina eleganta si masini funerare.

Ajutam in selectarea si aranjarea la fata locului a tributelor florale.

Oferim acces la materialele educationale si materialele de sprijin si referintele la serviciile de consiliere.

Pregatim toate documentele, inclusiv statisticile vitale, permisele, depunerea si obtinerea certificatelor de deces si asistenta cu asigurarile de viata, beneficiile veteranilor si pretentiile privind securitatea sociala.

Speram ca va veti intoarce la noi pentru ingrijire compasionala si pentru servicii impecabile. Angajamentul nostru, celor de la Servicii funerare Bucuresti este sa-l onoram pe cel iubit si pe cel al familiei cu demnitate, respect si atentie personala pentru fiecare detaliu.Asadar, alegeti cu intelepciune Servicii funerare Bucuresti, pentru a avea parte de liniste, compasiune, intelegere si servicii calitative din partea noastra !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare