Comunicate de Afaceri

Antreprenorii romani din sfera serviciilor sunt acum reprezentati de Patronatul Serviciilor Private din Romania

Patronatul Serviciilor Private din Romania este o organizație patronala, autonoma, fara caracter politic. Acesta ofera pentru antreprenorii romani privați servicii de reprezentare, promovare, susținere și aparare a intereselor economice, juridice și sociale in cazul in care aceștia au fost neindreptațiți de catre stat sau le-au fost incalcate anumite drepturi.
Servicii și activitate
Printre principalele servicii oferite de aceasta societate se numara apararea intereselor economice, juridice și sociale ale membrilor sai in raport cu autoritațile publice, promovarea concurenței loiale, asigurarea egalitații de șanse și de tratament, combaterea discriminarii și promovarea unui climat de profesionalism și respect reciproc intre membrii sai și reprezentații societații civile și a autoritaților cu care intra in contact. Și pentru a-și ajuta membrii in ascensiunea societații pe care o conduc, patronatul ofera servicii de consiliere in afaceri, societați comerciale și persoane juridice furnizoare de orice servicii private. Insa, mai presus de toate, Patronatul Serviciilor Private din Romania http://www.patronatsp.ro/international-2/ iși propune sa depuna eforturi in direcția protejarii imaginii pe piața a membrilor sai și a sporirii gradului de vizibilitate a inițiativelor asumate in domeniul serviciilor private.
Cum puteți adera?
In primul rand, trebuie sa fiți o entitate juridica privata din Romania, care are preocupari in domeniul serviciilor private și care dorește sa adere la convingerile organizației și sa contribuie, alaturi de ceilalți membri, la ascensiunea competitivitații mediului de afaceri romanesc. Daca va regasiți in principiile organizației sau daca ați avut probleme cu autoritațile statului și vreți sa luptați contra unui sistem cu lacune, Patronatul Serviciilor Private din Romania va sta la dispoziție.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare