Comunicate de Afaceri

Babylon Consult – Traduceri si Interpretariat a trecut cu succes auditul II de supraveghere a calitatii SR EN ISO 9001:2008

Clientii si partenerii Babylon Consult cunosc standardele de calitate ale serviciilor noastre. Am proiectat, documentat, implementat si certificat un sistem de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 tocmai pentru a ne asigura ca serviciile noastre sunt intotdeauna de cea mai buna calitate si raspund nevoilor si asteptarilor clientilor si partenerilor nostri.
Calitatea serviciilor noastre se datoreaza, in primul rand, personalului. Acesta cunoaste si aplica prevederile documentelor noului standard de management al calitatii. Angajatii Babylon Consult se remarca prin atitudinea proactiva cu accent pe satisfacerea asteptarilor clientului, imbunatatirea continua a activitatii proprii si indeplinirea obiectivelor in domeniul calitatii.
Standard de management al calitatii ISO 9001:2008 este o continuare a promisiunii pe care am facut-o in urma cu 18 ani: servicii de traducere si interpretariat de calitate in peste 30 de limbi straine. Calitatea serviciilor noastre este asigurata de echipa Babylon Consult formata din traducatori cu experienta si interpreti profesionisti.
De peste 18 ani, departamentul de Traduceri si Interpretariat Babylon Consult colaboreaza cu principalii jucatori din economia regionala prin serviciile profesioniste de traducere si interpretariat pe care le ofera.
Multumim clientilor, partenerilor si colaboratorilor nostri. Realizarile noastre sunt in aceeasi masura si realizarile lor.

Robert Balascan
Director Comercial

Babylon Consult
Intrarea Unditei nr. 3, sector 1
Bucuresti
Telefon: 0040 021/232.85.16
office@babylonconsult.ro

Citeste mai mult: Babylon Consult asigura traducerea la Gala Premiilor in Educatie 2010
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Babylon - Traduceri si interpretariat

Comentarii

Cauta

Categorii populare