Comunicate de Afaceri

Balustrada din sticla confectionata de Duca Glass

Balustradele din sticla sunt elemente usor de integrat in proiectele de amenajare interioare si exterioare, fapt pentru care reprezinta o alternativa cu efect spectaculos pentru realizarea scarilor. Pentru a alege corect balustrada din sticla, este nevoie ca aceasta sa indeplineasca in acelasi timp criteriile de functionalitate, siguranta si armonie estetica in raport cu restul elementelor deja integrate.

Elemente arhitecturale spectaculoase – scari si balustrada din sticla adaptate pentru interior si exterior

Sticla a castigat tot mai mult teren in randul materialelor de amenajare, devenind realmente o tendinta predominanta pentru proiectarea si construirea spatiilor comerciale, a cladirilor de birouri si a celor rezidentiale.

Caracteristicile balustradelor din sticla securizata fabricate de Duca Glass:

-        Materiale utilizate

Gratie calitatilor exceptionale, sticla este potrivita atat pentru balustrade din sticla pentru interior, cat si pentru amenajarea scarilor exterioare.

Orice balustrada sticla este alcatuita din panouri din sticla in modelul preferat de clienti si estetica predominanta a spatiului amenajat si elemente de feronerie, alcatuind impreuna un element de amenajare complet functional.

-        Investitie durabila

Gama de balustrade din sticla pentru exterior se adreseaza proiectelor de amenajare a teraselor si balcoanelor, fiind apreciate pentru design-ul atemporal si aspectul elegant oferit. Fiind un material care nu se demodeaza, investitia in amenajarea cu elemente din sticla este amortizata in timp.

-        Intretinere si mentenata redusa

In cazul in care selectati elemente produse la standardele de siguranta impuse si efectuati montajul cu o echipa specializata, pentru intretinerea balustradelor din sticla nu este nevoie decat de curatarea frecventa. Sticla securizata este mult mai rezistenta decat sticla in varianta clasica, prezentand rezistenta la socurile mecanice.

Duca Glass - Cum se alege corect balustrada din sticla potrivita decorului predominant?

Inainte de a plasa o comanda, este recomandat sa solicitati consultanta de specialitate pentru a alege cea mai potrivita varianta de balustrada, tinand cont de urmatoarele criterii:

-        Locul de amenajare

In functie de locul de amplasare, va vor fi recomandate balustrade din sticla pentru exterior sau interior. Acest aspect este important pentru alegerea elementelor de feronerie corespunzatoare conditiilor de mediu exterioare, respectiv interioare.

-        Varietatea sticlei securizate

Sticla securizata din care sunt alcatuite panourile pentru balustrade este disponibila intr-o varietate de modele si tipuri: transparenta, colorata, sablata, in functie de cerintele estetice ale proiectului si preferintele personale.

-        Tipul materialelor utilizate

Pe langa panourile din sticla, balustradele sunt realizate si cu ajutorul materialului de inox. Aceasta combinatie de inox si sticla este potrivita pentru locuintele si cladirile moderne, caracterizate de rezistenta sporita si siguranta pentru persoanele care utilizeaza scarile.

-        Bugetul alocat

Suma pe care sunteti dispus sa o investiti in acest proiect va influenta de asemenea decizia finala si preluarea comenzii. Pentru a fi sigur ca va incadrati in bugetul calculat, comunicati-le reprezentantilor firmei cu care colaborati acest aspect. In functie de suma specificata, veti primi o oferta detaliata cu variantele disponibile.

Balustrada din sticla securizata de la Duca Glass – Un partener de incredere pentru proiecte durabile

Colaborand cu Duca Glass, veti beneficia de preturi accesibile, oferte personalizate si adaptate proiectelor pe care urmeaza sa le demarati. Totodata, veti fi consiliati cu privire la variantele potrivite pentru spatiul decorat, mai ales atunci cand este vorba de proiecte de amenajare intr-un spatiu deja decorat.

Prelucrarea sticlei si fabricarea elementelor de constructie si amenajare – geamuri oglinzi - reprezinta domeniul de activitate al companiei, care se ocupa in detaliu de fiecare proiect preluat. Realizarea si distributia elementelor de amenajare reprezinta rezultatul unei munci intensive, orice comanda fiind preluata si livrat in cel mai scurt timp posibil, in Bucuresti si restul tarii, fie ca este vorba de: oglinzi, geamuri, cabine dus, usi, pereti si balustrada din sticla, vitrine si piese de mobilier.

---------------------------------

Contact Duca Glass:

Telefon – 0727 401 669

Mail – decoratiunidinsticla@yahoo.com

Site web – www.decoratiunidinsticla.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare