Comunicate de Afaceri

Best Reisen face dar de nunta

Se pare ca luna mai si-a schimbat denumirea populara din Florar in luna Nuntilor, deoarece multe cupluri au hotarat sa-si celebreze casatoria in ultima luna a primaverii. Ritualul religios, petrecerea si nuntasii par sa caracterizeze o nunta in stil romanesc, dar nici una nu este completa fara dar si luna de miere. Chiar daca tinerii miri nu au inclus in bugetul lor o vacanta in Egip sau Tunisia, poate cu ajutorul darului primit de la nuntasi, pot sa achizitioneze unul din sejururile exotice propuse de turoperatorul Best Reisen: ,,avand in vedere numarul mare de casatorii care au loc in aceasta perioada, ne-am gandit sa ajutam tinerele cupluri sa-si implinesca visul de a avea o luna de miere in destinatii pline de exotism la tarife cat mai mici. Ofertele noastre promotionale pot fi considerate ca si cadoul perfect pentru un inceput in doi’’ declara managerul Best Reisen Csaba Garamszegi.

Luand in considerare dorintele unui cuplu de tineri casatoriti, Best Reisen a propus ca si destinatii top Egiptul si Tunisia: ,, Aceste destinatii pe langa farmecul local au un beneficiu in plus – sunt ieftine si se plieaza pe bugetul unui cuplu tanar, indeplinind totodata si cerintele exclusive ale acestora.
Plecarile curselor charter sunt din Bucuresti si Cluj-Napoca, conferind un plus de comoditate, in functie de preferintele fiecaruia’’, precizeaza managerul Best Reisen. De asemenea, ca si completare, d-ul Csaba Garamszegi a afirmat: ,,un exemplu de sejur atractiv este in Tunisia, cu zbor Bucuresti si Cluj, 8 zile/ 7 nopti in regim demipensiune, hotel de 3***, la 259 euro, iar pentru o luna de miere la hotel de 5**** , demipensiune, de la 349 euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si masa conform ofertei. Pretul include taxele de aeroport, rezervare, service si viza. De asemenea, Best Reisen ofera si posibilitatea unei vacante in Egipt-Hurghada la hotel 3*** in regim demipensiune, la doar 406 euro, iar la hotel 5*****, all inclusive, de la 526 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’ ne informeaza managerul Best Reisen.

In ideea sarbatoririi unui eveniment marcant in viata unor persoane, turoperatorul propune diverse destinatii cadou, cum sunt cele pe Egipt si Tunisia pentru proaspetii casatoriti. Cu toate ca luna de miere a devenit saptamana de miere, sejururile exotice par a fi oferta perfecta care sa rasfete tinerele cupluri.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.


Monica Gavrila
Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare