Comunicate de Afaceri

Best Reisen umple charterele

Mai mult, urmand aceasta directie, turoperatorul Best Reisen anunta un grad mai ridicat de ocupare a locurilor in charterele operate in regim propriu.

Ideea unei oferte mai targetate, completata de reducerea locurilor disponibile pentru chartere pare a fi solutia benefica pentru turoperatorul Best Reisen, care a sesizat o crestere a procentului de ocupare a locurilor incluse in cursele charter: ,, Fata de anul trecut, am intampinat o crestere a gradului de ocupare a locurilor in avion, spre destinatiile Tunisia si Egipt - Hurghada. Un exemplu ilustrativ este faptul ca anul trecut in perioada martie - aprilie, pentru Tunisia, cu plecare din Cluj si Bucuresti gradul de ocupare a curselor charter a fost de 67%, fata de anul acesta cand numarul de locuri a fost rezervat in proportie de 74%. Este important de precizat insa si faptul ca aceasta crestere este sustinuta de reducerea numarului de locuri in avioane fata de 2009, oferta fiind mai restransa’’, declara managerul Best Reisen, Csaba Garamszegi.

Avand in vedere raportul calitate-pret, merita subliniat faptul ca odata cu restrangerea numarului de locuri in cursele charter, exista posibilitatea ca turistii care asteapta ofertele ultra last minute sa nu mai aiba ocazia rezervarii unui loc, acestea fiind deja ocupate: ,,Turismul respecta legile care guverneaza economia la nivel mondial. In momentul in care oferta este mult restransa, dupa cum putem observa in cazul ofertelor last minute si ultra last minute, exista posibilitatea ca preturile sa nu mai scada, asa cum se intampla pana acum. Prin urmare, acesta este cel mai prielnic moment pentru orice turist de a-si cumpara o vacanta; in caz contrar, asteptarea pe termen lung va accentua riscul ca numarul de locuri din avion sa fie aproape epuizat, varianta care exclude din start lansarea ofertelor de ultim moment. Mai mult, este imperios necesar a fi precizat faptul ca decizia de scadere a numarului de locuri este, de fapt, o masura de siguranta adoptata pentru a reduce riscurile crizei financiare asupra activitatii noastre.’’ Precizeaza reprezentantul Best Reisen.

Promovarea calitativa a produselor turistice prin prezentarea unor oferte mult mai targetate, mai restranse pare a fi tendinta generala preluata in turism. Numarul redus a locurilor in chartere, accentul pus pe calitate in detrimentul cantitatii sau raportul benefic calitate-pret reprezinta motive intemeiate pentru un turist de a-si achizitiona inca de pe acum un sejur.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.


Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare