Comunicate de Afaceri

Bucura-te de un corp perfect de Sarbatori cu sedinte de Radiofrecventa

Iata de ce este ideal sa apelezi la radiofrecventa

Tehnologia de radiofrecventa este una dintre metodele mai noi care nu implica durere sau interventii chirurgicale. De asemenea, sub masca 'coaja de portocala”, femeile cred ca aceasta coaja de portocala este cel mai mare dusman al aspectului ei.

Este o metoda neinvaziva si eficienta de indepartare a celulitei. Prin radiofrecventa, lipsa duritatii sau elasticitatii pielii poate fi ajustata intr-un timp scurt.
radiofrecventa
Efectul tratamentului cu radiofrecventa actioneaza la o adancime de aproximativ 1 sau 2 mm pe piele. Epiderma, derma si subcutanatul se simt bine dupa sedinta de radiofrecventa. Astfel, in derma pielii, fibrele de colagen legate de elastina se micsoreaza simultan, rezultand o descarcare eficienta, naturala si foarte sanatoasa a celulelor adipoase.

Stai fara griji! Organismul si corpul tau va fi safe!

Radiofrecventa este o metoda non-chirurgicala de remodelare a corpului si a fetei/tenului care functioneaza in tesuturile de sub suprafata pielii. Se bazeaza pe echipamente sofisticate capabile sa trateze cele mai frecvente semne ale imbatranirii pielii (cum ar fi ridurile, excesul de tesut gras sau celulita). Prin utilizarea undelor de radiofrecventa, energia termica este furnizata local pentru remodelarea tesuturilor, producerea de elastina si colagen.

Datorita acestui fapt, tot mai multi oameni apeleaza la ultimele descoperiri stiintifice si tehnologice. Radiofrecventa este un tratament modern care poate produce efecte vizibile si de lunga durata intr-o perioada scurta de timp fara contraindicatii majore.

Tratamentul cu radiofrecventa este eficient si vizibil, nu provoaca durere sau disconfort dupa utilizare, este usor de introdus in munca de zi cu zi si este ieftin in comparatie cu alte operatii, are mai putine contraindicatii si nu are efecte secundare evidente.

Vezi recomandarile specialistilor

Pentru persoanele cu pielea slabita, acest tratament este o solutie ideala si este recomandat ca alternativa la interventia chirurgicala. Incepand cu prima sectiune, muschii s-au contractat vizibil, iar pielea parea complet noua.

Frecventa radio dureaza aproximativ o ora si jumatate si este impartita in doua faze. Afla mai multe de pe site-ul clinicii Fysiogand!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare