Comunicate de Afaceri

Budo Gym Club face publice planurile de dezvoltare pentru 2014

Incepand din ianuarie 2014, clubul BUDO GYM a mai adaugat o sala de antrenament in portofoliul sau – situata in zona centrala a Capitalei, pe Bd-ul. Nerva Traian, Nr.33 (Sector 3), in cadrul salii de sport a Scolii Generale Nr. 81, noua sala de antrenament se adreseaza tuturor celor care doresc sa practice karate kyokushin, indiferent de nivelul de performanta, varsta sau motivatie. Recent construita si dotata cu tot echipamentul necesar desfasurarii antrenamentelor in conditii optime, sala din Bd-ul. Nerva Train se alatura locatiei deja cunoscute de membrii clubului si nu numai – Sala Dimitrie Gusti, de pe Str. Samuil Vulcan, Nr.8 (Sector 5).

In plus, luna ianuarie aduce practicantilor de karate din intreaga tara posibilitatea de a se alatura membrilor BUDO GYM CLUB in cadrul taberei de iarna desfasurate la Piatra Neamt in perioada 23-26 ianuarie. Organizata impreuna cu Uniunea Cluburilor de Artelor Martiale de Est (U.C.A.M.E.), tabara va prilejui desfasurarea de antrenamente in diferite stiluri de arte martiale, asadar la eveniment fiind bineveniti practicanti de karate, cat si iubitori ai sportului, care pot lua parte la activitatile din program.

“Succesele inregistrate anul trecut ne-au facut sa realizam ca potentialul clubului BUDO GYM este mult mai mare decat am fi sperat. Am reusit sa incheiem 2013 cu un bilant care ne face deosebit de mandri de echipa noastra si de sportivii nostri. Intr-un singur an am reusit sa adaugam in portofoliul nostru: un titlu de Campion European, 4 titluri de campioni nationali, 2 de vicecampioni nationali, 6 medalii de aur, 4 medalii de argint si 6 de bronz. Am organizat prima editie a BUCHAREST CHALLENGE CUP, un eveniment care a stabilit noi standarde de performanta in karate-ul romanesc si care, datorita profesionalismului cu care a fost organizat si feedback-ului primit, a fost inclus in circuitul international de evenimente al IKO (International Kyokushin Organization). In plus, pe langa competitiile sportive de mica si mare amploare, am oferit cursantilor nostri si tabere de vara/iarna, sesiuni de sparring, antrenamente gratuite sau petreceri de sarbatori. De aceea, suntem hotarati ca si in 2014 sa avem cel putin tot atatea motive de bucurie ca si anul trecut.” a declarat Sensei Gruia Docan (6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin), Presedintele Clubului BUDO GYM.

Anul 2013 nu a adus bucurii doar sportivilor inscrisi la BUDO GYM, ci si membrilor echipei. Sensei Gruia Docan a primit certificatul oficial emis de organizatia internationala All Japan Kyokushin Union, devenind astfel, unul din cei cinci instructori din Romania recunoscuti oficial de una dintre cele mai importante organizatii de profil din lume. Certificatul, semnat de insusi Presedintele All Japan Kyokushin Union, Yoshikazu Koi, a validat pe plan international „insusirea artei, tehnicilor si spiritului de Kyokushin – Karate” de catre Sensei Gruia Docan, si a autorizat activitatea clubului Budo Gym in raport cu standardele All Japan Kyokushin Union.

In plus, Senpai Damian Deheleanu si Senpai Daniel Pantiru au absolvit Scoala Nationala de Antrenori, castigand competenta de antrenori in Arte Martiale de Contact - Kyokushin Karate.

Pentru mai multe detalii legate de activitatea BUDO GYM CLUB, va rugam accesati:
http://www.budogymclub.ro
https://www.facebook.com/BudoGymClub
http://revista.budogymclub.ro/Social Media
Vezi toate articolele autorului: StreetwisePR

Comentarii

Cauta

Categorii populare