Comunicate de Afaceri

Câinii norocoși fac o vizită la salonul Chic Dog

Pentru o educație canină de succes avem nevoie de câini fericiți, împliniți, aranjați într-un mod profesional. De toate aceste aspecte și nu numai se ocupă echipa de specialiști din cadrul salonului de frizerie canină din orașul Timișoara. Se tot aduce în discuție ideea de psiholog pentru câini, o persoană care să înțeleagă mai bine ceea ce are nevoie un câine, care este mai presus de orice un suflet. Astfel, așa cum oamenii se aranjează pentru a căpăta mai multă încredere în propria  persoană, așa are nevoie și un câine de multă atenție și îngrijire specială.

Prețurile  salonului Chic Dog pornesc de la 100 ron, tot ceea ce trebuie să faceți este să dați un telefon și să faceți programare din timp. Pentru că iubim toate animalele, din acest moment în cadrul salonului Chic Dog  puteți aduce cu încredere și pisica fie pentru tuns, spălat sau aranjat.

Frizeria canină Timișoara oferă servicii de înaltă calitate printre care enumărăm: îmbăiere cu șampon premium, tratament cu balsam premium, tuns și stilistică, tratamente antinăpârlire, tăiat unghii, curățat urechiușe, vidat glande perianale, toate la pachet cu îmbrăcăminte canină și accesorii chic pentru fiecare cățeluș în parte.

Sfaturi utile pentru un câine fericit!

            Se spune că fericirea se concretizează doar la om, fiind o stare pe care o percepem și o simțim în diferitele momente ale vieții. Noi considerăm că animalele pot avea de asemenea stări de fericire, care nu se observă atât de clar, dar care există. De câte ori ați văzut un câine care dădea voios din coadă, sau un câine care venea liniștit să vă miroasă mânuța? Toate aceste manifestări sunt exprimarea mai mult sau mai puțin evidentă a recunoștinței pe care un animăluț de companie o are pentru stăpânul său, pentru grija pe care o simte din partea acestuia.

            Un prim sfat este să empatizați cu câinele dumneavoastră, adică să vă gândiți de ce este trist, ce îi lipsește, să îi oferiți servicii de înaltă calitate, deoarece dacă dumneavoastră puteți discerne între bine și rău, animăluțul dumneavoastră așteaptă să primească tot ceea ce este mai bun pentru el din partea dumneavoastră. În schimb pentru tot ce oferiți primiți așa cum bine știți o iubire necondiționată, pe care doar un cățelus o poate oferi.

            La un singur click distanță, frizerie canină în Timișoara a dezvoltat pentru clienții săi un concept nou, acela de stilizare și îmbunătățire evidentă a vieții câinelui dumneavoastră. Frumusețea nu este singurul lucru care ne preocupă, mai presus de tot ne dorim sănătatea animalelor, iar un câine îngrijit este cu siguranță un câine fericit! Servicii de cosmetică de prim rang vă sunt oferite în orice zi de luni până vineri în intervalul orar: 10:00-18:00, iar sâmbăta în intervalul orar: 10:00-14:00. Înainte de a ne vedea fizic, contactați-ne la numărul de telefon: 0725225032 sau scrieți-ne un email la adresa: contact@chicdog.ro.

Vă suntem recunoscători!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare