Comunicate de Afaceri

Caminul particular de batrani - linistea si ingrijirea pentru cei in varsta

Atunci cand bunicul sau bunica ta are nevoie de un spațiu liniștit, in care poate primi toata atenția și ingrijirea de care are nevoie, caminul particular de batrani Asociația Creștina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru este soluția ideala. Azilul ofera servicii la cele mai ridicate standarde ale calitații, in doua locații din București.
Ce facilitați ofera un camin particular de batrani?
Puteți opta pentru serviciile unui azil de batrani atunci cand un membru al familiei trece printr-o perioada post-operatorie grea și are nevoie de ingrijiri speciale, ori atunci cand cei trecuți de a treia varsta vor un spațiu de socializare și liniște. Printre principalele obiective ale caminului particular de batrani https://www.caminparticular.ro/tarife-camin-azil-de-batrani-in-bucuresti/este crearea unui spațiu in care cei varstnici sa aiba parte de atmosfera unei a doua familii și in care sa nu le lipseasca nimic- de la asistența medicala, pana la spații de odihna și de socializare. Astfel, caminul dispune de biblioteca, spațiu exterior de relaxare, camere mobilate modern și asistența și ajutor non-stop. Caminul particular de batrani pune accentul mai ales pe bunastarea și incantarea celor care au ales serviciile lui, astfel incat oricine sa fie mulțumit de tratațiile oferite.
De asemenea, optand pentru o programare cu reprezentanții caminului, puteți discuta despre tarife și oferte personalizate, in funcție de condițiile solicitate de cel care urmeaza sa stea acolo, regimul sau alimentar și starea lui de sanatate. Toate aceste lucruri se stabilesc in urma unei analize socio-medicale, efectuate de personalul caminului de batrani.
Pentru a obține mai multe informații despre servicii și camin, puteți apela telefonic la numerele afișate pe pagina web a caminului sau puteți merge direct la sediile caminului din București, fie pe strada Teodosie Rudeanu nr.15A, Sector 1, fie pe Calea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare