Comunicate de Afaceri

Cand este momentul sa apelati la un amanet din orasul vostru?

Momentele in care ramai fara resurse financiare sunt cele mai neplacute. Daca se suprapun si cu o nevoie urgenta, se cer solutii rapide si de incredere, iar pentru asta e bine sa stii ca exista un loc unde gasesti parteneri pe care sa te poti baza la nevoie.

Iata cand este indicat sa apelezi un amanet:

1. Cand ai nevoi de o suma de bani urgent si vrei sa ii obtii pe loc

Daca a aparut o urgenta si ai nevoie de o suma de bani pe loc, o casa de amanet poate fi solutia salvatoare.

Casa de amanet poate oferi costuri chiar mai bune pentru suma oferita, in comparatie cu bancile autohtone. Dobanda pentru suma amanetata poate incepe de la 0.09% pe zi, in timp ce bancile percep cel putin 9% dobanda pe luna plus comisioane de administrare, acordare si rambursare anticipata.

Bancile acorda credit doar in zilele lucratoare, in intervalul orar 9-17 si de cele mai multe ori procesul de acordare al unui credit poate dura chiar si o saptamana. In plus, sunt necesare o serie de documente dupa care v-a trebui sa alergati.

Asadar pentru nevoi urgente amanetul este o varianta mai economica si cea mai rapida.

2. Cand doresti un imprumut rapid pentru o perioada scurta

In principiu, singurele metode legale de a obtine un imprumut in bani sunt: casa de amanet si banca. In functie de specificul nevoilor dvs. este important sa analizati si sa descoperiti care este cea mai buna varianta pt voi.

Asa cum este detaliat mai sus, obtinerea unei sume de bani de la o unitate bancara poate dura si in plus este conditionata de anumiti factori: salariu, vechime, etc

Casele de amanet ofera banii pe loc, iar daca respecti teremul de rambursare nu percep niciun fel de alte comisione. Trebuie sa tii cont insa ca aceste conditii sunt valabile pentru perioade scurte de timp, cum ar fi 3 luni.

3. Cand doresti sa vinzi un obiect la un pret corect

Atunci cand detii un obiect de valoare pe care insa nu il mai folosesti, il poti duce la un amanet Bucuresti unde vei obtine un pret corect. Marele avantaj este ca o casa de amanet nu calculeaza pretul in fuctie de utilitatea sau functionalitatea acestuia, ci in functie de gramajul de metale pretioase pe care il contine.

De exemplu, daca ai un ceas de aur pe care nu il mai folosesti pentru ca s-a demodat si sa zicem ca in plus nici nu mai functioneaza bine, cu siguranta pretul pe care l-ai putea obtine pe un site de vanzari este unul extrem de mic. Insa la amanet te poti bucura de un pret cat mai apropiat de valoarea ceasului tau, deoarece expertii vor lua in calcul doar gramajul si calitatea aurului tau.

In concluzie, este momentul sa apelezi la o casa de amanet atunci cand ai nevoie de o suma de bani rapid si la costuri bune.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare