Comunicate de Afaceri

Candy bar-ul plasat de catre Cristine.ro in Bucuresti – un „must have” al evenimentelor grandioase

La o petrecere eleganta si rafinata trebuie sa i se faca simtita prezenta candy bar-ului, iar acest lucru se poate datora design-ului. Inca nu s-a decis ce este mai important la un candy bar prezent la o petrecere din Bucuresti, design-ul sau gustul. Cristine de Casa crede intr-o combinatie armonioasa a celor doua elemente, pe care le considera esentiale, aceasta ducand catre un rezultat final de succes care sa atraga atentia atat prichindeilor, cat si adultilor.

Cristine.ro este o cofetarie online ce are la baza un concept traditionalist, aceasta incercand sa readuca gustul copilariei cu ajutorul ingredientelor proaspete si a tehnicilor inedite. Chiar daca pastreaza din bucataria traditionala, Cristine.ro s-a adaptat timpurilor actuale in care design-ul prajiturilor este la fel de important ca si gustul, reusind cu brio sa multumesca gusturile diferitilor clienti.

Cu o experienta vasta Cristine de Casa realizeaza candy bar-uri pentru evenimentele din Bucuresti si surprinde placut, fiind supriza dulce a serii.

In cazul in care va pregatiti de un eveniment gradios, precum este nunta sau botezul, Cristine.ro este alegerea perfecta pentru realizarea unui candy bar delicios cu un design unic. Puteti vedea oferta cofetariei aici: https://www.cristine.ro/cofetarie-online/candy-bar/, pe site-ul oficial.

Ce contine bufetul dulce al serii

Bufetul dulce al serii, candy bar-ul reprezinta detaliul unei petrecerii reusite. Inainte de a comanda un candy bar trebuie sa aveti stabilita o tema, in felul acesta Cristine.ro va poate realiza candy bar-ul pe care vi-l doriti. Cofetaria online Cristine.ro va va ascuta si indeplini cerintele legate de candy bar-ul prezent la evenimentul dumneavoastra.

Delicatesele pe care Cristine.ro le prepara pentru un candy bar reusit sunt:

· Cakepops – acadelele pe bat glazurate si foarte frumos colorate, cakepops-urile nu pot lipsi din carul unui candy bar reusit, fiind unul dintre deserturile preferate ale micutilor si ale adultilor

· Macarons – aceste prajiturele sunt foarte populare si sunt component importante ale candy bar-ului plasat in Bucuresti de catre Cristine.ro. Culorile variate si gusturile delicioase au facut ca aceste mini prajiturele-briose sa fie atractia unei seri speciale

· Briose – Cristine.ro este cofetaria online care isi doreste sa atraga cat mai mult prin varietate, de aceea candy bar-urile pe care le realizeaza sunt compuse din mai multe tipuri de prajiturele si delicatese, printre care se numara si mult adoratele briose

· Mousse – o crema care va desfata papilele gustative ale tuturor oapetilor prezenti la eveniment, simplu, dar in acelasi timp atat de rafinat

Orice alta dorinta pe care o aveti in legatura cu candy bar-ul mult visat nu ezitati sa o mentionati atunci cand comandati de pe Cristine.ro, aici fiind locul in care se ofera atentie deosebita dorintelor clientilor si ale viitoarilor clienti.

Cristine.ro - cofetaria disponibila online

Un candy bar la o petrecere din Bucuresti va reprezenta o atractie a serii si un dar pe care il oferiti oaspetilor. Orice detaliu despre acesta cofetarie online sau despre produsele oferite le gasiti in cadrul site-ului oficial: Cristine.ro.

In cazul in care alegeti unul dintre candy bar-urile de pe Cristine.ro le puteti scrie apasand butonul „scrie-ne de poftesti” sau le puteti trimite un e-mail la adresa: contact@cristine.ro . De asemenea, echipa va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0744 639 301.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ana Maria Raceanu

Comentarii

Cauta

Categorii populare