Comunicate de Afaceri

Cardurile de asistenta rutiera oferite de 9695 pot fi alese acum in pachetul de beneficii flexibile, prin platforma benefitonline.ro

Pentru a crește motivația și satisfacția la locul de munca, mulți angajatori ofera diverse beneficii, fie sub forma de lichiditați, fie sub alte forme precum tichetele de masa, abonamente la sala de sport, pensii, asigurari de viața sau vacanțe. Platforma BenefitOnline.ro ofera posibilitatea selectarii acestor beneficii flexibile simplu, online, pentru a corespunde intr-adevar nevoilor pe care fiecare angajat le are.

Incepand din luna ianuarie 2015, BenefitOnline.ro in parteneriat cu serviciul de asistența rutiera 9695 ofera in pachetele de beneficii voluntare ce se acorda angajaților de catre angajator și cardurile de asistența rutiera 9695 pentru vacanța sau anuale. Cardurile vor putea fi achizionate pentru siguranța in timpul deplasarii in interes personal sau de serviciu, indiferent daca mașina este personala sau de munca.

Cardurile de asistenta rutiera 9695 sunt garantia ca posesorul acestuia nu-si va petrece o zi intreaga pe marginea soselei asteptand sa opreasca cineva sa-l ajute in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut, cum ar fi: defectiuni tehnice, eveniment rutier, pana de cauciuc, lipsa combustibil sau alimentare gresita, lispa cheie sau blocare sistem inchidere, furtul autovehiculului.
Pentru a trece cat mai repede peste urmarile unui astfel de eveniment, 9695 acorda suportul oferind cea mai acoperitoare gama de servicii de asistenta rutiera din Romania si call center non-stop apelabil la numerele de telefon 021 9695 sau *9695.

BenefitOnline.ro aduce in piata romaneasca o solutie unica prin care ofera posibilitatea tuturor angajatilor sa aiba acces doar la beneficiile relevante pentru ei, permitandu-le sa si le gestioneze singuri, direct online. Pachetele sunt de obicei stabilite de angajator pentru intregul grup de angajati, fiecare angajat este insa unic, cu nevoi diferite si cu o apreciere diferita a beneficiilor. BenefitOnline.ro faciliteaza astfel folosirea eficienta a bugetului, asigurandu-se ca fiecare cheltuiala a companiei este relevanta pentru angajati.

Solutiile de beneficii flexibile sunt folosite de obicei de marile companii internationale care aloca resurse semnificative pentru crearea si administrarea lor. BenefitOnline.ro integreaza efortul departamentelor de resurse umane si financiar-contabil, gestionand o retea extinsa de peste 200 de furnizori si preluand efortul administrativ al angajatilor. Beneficiile flexibile devin usor de gestionat pentru orice companie.

„Intenția de utilizare a unui plan de beneficii flexibil pentru angajați este in creștere la nielul Europei și suntem convinși ca mai devreme decat mai tarziu și piața muncii din Romania se va alinia. 83% dintre companiile de top din țarile Europei de Vest, cum ar fi Marea Britanie, ofera sau au in plan sa ofere astfel de servicii pana in 2015: 60% dintre companii aleg sa externalizeze administrarea beneficiilor flexibile iar 85% dintre angajatorii care externalizeaza aceste servicii sunt mulțumiți de serviciu, spre deosebire de nemultumirea declarata de 50% dintre cei care gestioneaza acest serviciu ei inșiși”, a declarat Stelian Bogza, co-fondator și business development director al Benefit Online.


***

Despre BenefitOnline.ro

BenefitOnline.ro aduce in piața romaneasca o soluție unica prin care ofera posibilitatea tuturor angajaților sa aiba acces doar la beneficiile relevante pentru ei, permițandu-le sa și le gestioneze singuri, direct online. Pachetele sunt de obicei stabilite de angajator pentru intregul grup de angajați, fiecare angajat este insa unic, cu nevoi diferite și cu o apreciere diferita a beneficiilor. BenefitOnline.ro faciliteaza astfel folosirea eficienta a bugetului, asigurandu-se ca fiecare cheltuiala a companiei este relevanta pentru angajați.

Soluțiile de beneficii flexibile sunt folosite de obicei de marile companii internaționale care aloca resurse semnificative pentru crearea și administrarea lor. BenefitOnline.ro integreaza efortul departamentelor de resurse umane și financiar-contabil, gestionand o rețea extinsa de peste 200 de furnizori și preluand efortul administrativ al angajaților. Beneficiile flexibile devin ușor de gestionat pentru orice companie.

Informații suplimentare despre Benefit aflați accesand:
www.benefitonline.ro
www.facebook.com/BenefitOnline.ro

Pentru mai multe detalii contactați:
Stelian Bogza stelian.bogza@benefitonline.ro 0743.067.717
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare