Comunicate de Afaceri

Care este pretul pentru o dezinsectie profesionala ?

Dezinsectia este un serviciu extreme de cautat in marile orase, gandacii fiind cei mai intalniti daunatori, alaturi de plosnite si de purici. Acesti daunatori sunt foarte periculosi pentru om atat din punct de vedere al disconfortului creat, cat si din punct de vedere al sanatatii.

Problemele cu daunatorii, mai ales cu gandacii, sunt cel mai des intalnite la blocurile unde exista ghene de gunoi. Acestea sunt locurile in care daunatorii se inmultesc foarte rapid din cauza murdariei si a resturilor alimentare care raman in urma.

Eliminarea daunatorilor cu o firma de dezinsectie autorizata

Multe persoane nu stiu cum sa aleaga o companie de dezinsectie si din graba ales serviciile firmelor “fantoma” din Bucuresti, care functioneaza fara autorizatii si care utilizeaza insecticide de slaba calitate, care nu asigura niciun fel de eficienta.

Firmele autorizare de dezinsectie din Bucuresti prezinta foarte transparent toate autorizatiile obtinute, atat la cerere, cat si pe website-urile de prezentare, acolo unde sub disponibile oricarui doritor. Aceste autorizatii nu sunt necesare doar pentru buna functionare a companiei din punct de vedere legal, acestea asigura si eficienta lucrarilor prestate catre clienti, deoarece firmele autorizate pot achizitiona acele substante toxice (insecticide) care au o cantitate ridicata de substanta activa si care astfel asigura o eficienta sporita in procesul de dezinsectie.

Costul unei lucrari de dezinsectie in Bucuresti

Aspectul la care se uita cei mai multi clienti este pretul, nimic de condamnat, deoarece in cele mai multe cazuri un pret foarte mic poate veni de la o companie care nu este autorizata in domeniul DDD.

In general, o lucrare de dezinsectie in Bucuresti are un pret de aproximativ 150 de RON pentru o dezinsectie impotriva gandacilor, pentru un spatiu de aproximativ 30 mp si poate ajunge in cazul spatiilor mai mari, de aproximativ 100 mp (apartament 4-5 camere), la aproximativ 200 RON.

Preturile pentru dezinsectie difera in functie de daunatori, de dimensiunea spatiului infestat, dar si de tipul de spatiu, exterior sau interior. Avand in vedere toate aceste aspecte, pentru o cotatie de pret apropiata de adevar este recomandat sa intri in contact direct cu un reprezentat al unei companii de dezinsectie din Bucuresti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare