Comunicate de Afaceri

Castiga o Dacie Logan la fiecare 3 luni de la amanet Romero!

Castigator masina

 

 
 "A aparut o problema de sanatate, aveam nevoie de bani repede si am amanetat la Romero. Am castigat masina nr.14. "Jantea Cristian

 Amanetul este vazut doar ca o firma de la care poti sa iei bani repede pe termen scurt daca lasi un bun garantie. Dar daca amanetul ar putea fi si bucuria castigului? Iar premiile primite de la un amanet ar fi extrem de interesante?

Ne place sa castigam, ne plac premiile! Alegem numere norocoase in fiecare saptamana, razuim taloane. Cum ar fi  sa primim mult mai mult de la amanetul nostru? La Amanet Romero bunurile lasate in amanet aduc premii in bani, lingouri din aur si o masina la fiecare trei luni pentru clientii din Galati, Bucuresti si Tecuci

Fiecare piesa din metal pretios amanetata la Romero deschide posibilitatea unui castig. Cu noi urmaresti contractele de amanet si castigurile.

14 masini, peste 200 de lingouri din aur si premii in bani au fost deja oferite. In curand un client al amanetului Romero va conduce un autoturism nou.

Castigi usor amanetand la Amanet Romero!

 Aflata, deja, la a 15-a editie, extragerea, ce va avea loc in data de 26 septembrie, la ora 18:30 promite sa aiba o participare numeroasa la eveniment. De fapt, managerul amanetului afirma ca cel putin 60% dintre clientii actuali vor intra in cursa pentru un autoturism Logan.

Amanetul Romero este singurul amanet care de patru ani ofera cate o masina Dacia Logan la fiecare trei luni.

Cum te inscrii la tombola?

Pentru a te inscrie pentru marea extragere a autoturismului Logan, este suficient sa amanetezi o bijuterie la oricare dintre cele 19 case de amanet Romero dispuse in diferitele regiuni ale Romaniei si sa alegi Contractul Avantaj

Cum afli daca ai castigat?

Amanet Romero anunta castigatorii autoturismului Logan pe site-ul oficial, retelele sociale si telefonic.

Ce spun castigatorii precedenti?

 Doamna Plesa Amelia, de pilda, sustine ca beneficiaza de cinci ani de serviciile Western Union ale amanetului si, desi nu are permis de conducere, si-a incercat sansa, in timp ce domnul Jantea Cristian, castigatorul cu numarul 14, afirma ca, desi i se parea imposibil sa fie chiar dansul castigatorul, norocul a fost de partea lui. A castigat masina a doua zi dupa semnarea contractului. Si avea un lant de 2 gr.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ROMERO

Comentarii

Cauta

Categorii populare